Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 84 m² bez realitkySeverovýchodní II, Praha - Záběhlice

Severovýchodní II, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Cena6 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 796 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej řadového RD, 3+1, 83,97 m2 v oblíbené lokalitě Spořilov (200 m od Roztylského nám.).Velikost pozemku 170 m2, z toho zahrada 105 m2. Polovina domu podsklepena.

V přízemí obývací pokoj, kuchyň, koupelna, WC, předsíň, komora. Ve 2. patře se nachází dva pokoje s balkonem do zahrady, koupelna, WC. V domě je voda, plyn, elektřina, kanalizace, zavedená pevná linka. Před domem dvorek. K jihovýchodně orientované zahradě přiléhá další uzavřená zahrada (130 m2), která je dlouhodobě v pronájmu. Zde je uzamykatelné parkovací stání (pod přístřeškem), jinak též možnost bezproblémového parkování i před domem.

Velmi dobrá dostupnost do centra, autem cca 6-7 min. (1 min. k nájezdu na D1 a Městský okruh). Dále několik autobusových linek MHD (nejbližší metro Roztyly a Kačerov a Budějovická-pár minut, spoje i na Opatov, Hatě, Flora, atd.). Asi 5 min. chůze 2 linky tramvají. Kompletní občanská vybavenost: mateřská školka, základní škola, poliklinika, pošta, obchodní centrum, supermarket, restaurace, apod.). Odpočinkové zóny: nedaleký Michelský/Krčský les, přilehlé protáhlé Roztylské nám. se zelení, stromy, lavičkami, restauracemi.

Rodinný dům je pronajatý do 30.11.2017.

Prosím jen vážní zájemci, žádné RK, kontaktujte přímo osobu zodpovědnou za prodej, Mgr. Jana Prihodu, advokáta, e-mail: prihoda@akjp.eu. Prohlídky možné po dohodě ve všední dny po-čt po osmnácté hodině.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470233
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.