Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 200 m² bez realitkyDoktora Nováka, Benátky nad Jizerou - Nové Benátky, Středočeský kraj

Doktora Nováka, Benátky nad Jizerou - Nové Benátky, Středočeský krajVybaveno
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji dvoupodlažní a částečně podsklepený dům v klidné čtvrti Benátek nad Jizerou v okrese Mladá Boleslav. Dům o zastavěné ploše 250 m2 je koncipován jako dvougenerační, v přízemí v dispozici 2+kk a v 1. patře 3+1. K domu náleží garáž na 1 auto a terasovitá zahrada se vzrostlou zelení. Celková výměra pozemku činí 800 m2. Nemovitost je napojena na kanalizaci a plynovod. Vytápění zajišťuje plynový kotel.

Dům se nachází v klidné ulici s zrekonstruovanými chodníky i silnicí. 5 minut pěšky na dětské hřiště, do školky (2 nové zrekonstruované), do lesa, do supermarketu, k řece Jizeře, 10 minut do základní školy, do parku na zámku, na cyklostezku. 10 minut autem do Mladé Boleslavi, 20 minut do Prahy.

Dům je ve velmi dobrém stavu odpovídajícímu stáří nemovitosti. V domě jsem žil v dětství 15 let, získal ho v pozůstalosti, plánoval jsem ho kompletně zrekonstruovat a vrátit se tam. Studii na přestavbu rád předám novému majiteli (viz foto). Žiju v zahraničí, proto nemovitost prodávám.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470700
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.