Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyFelklova, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský kraj

Rezervováno
Felklova, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Dobrý den, nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 1+kk s balkonem v Roztokách u Prahy v ulici Felklova o celkové ploše 30,5 m2 (+3,64 m2 balkon). Byt je umístěn ve 3.NP (2 patro), přičemž 1.NP (přízemí) je zvýšené. Orientace bytu je na západ.

V předsíni je vestavěná skříň a lednice (alespoň neruší v noci). V koupelně je pračka, vana (1,2 m), umyvadlo se skříňkou a WC. V pokoji je kuchyňská linka s elektrickým sporákem (sklokeramická deska), myčkou, mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí. Dále je zde jídelní stůl se dvěma židlemi, vysoká postel (jednolůžko) pod kterou je pracovní stůl s židlí. Dále pak druhá vestavěná skříň a police s šuplíky. Na podlaze v pokoji a předsíni je plovoucí podlaha, v koupelně dlažba; bezpečnostní dveře. Na balkoně je sušák na prádlo.

V místě je základní občanská vybavenost - mj. Albert a Tesco, KB a ČS, pošta, lékárna, restaurace, posilovna aj. Dopravní dostupnost do Prahy vlakem cca 17 min. na Masarykovo nádraží (metro Náměstí republiky), autobusem cca 15 min. na Vítězné náměstí (metro Dejvická), popřípadě autobusem do Suchdola. Parkování před domem.

Platí se jednorázová vratná kauce ve výši 16.000,-Kč, byt je k nastěhování ihned, prosím bez hlasitých domácích mazlíčků (kvůli sousedům) a nekuřáky, RK nepsat.

Děkuji za případný zájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471164
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.