Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyČujkovova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Čujkovova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Byt je vhodný pro 2 osoby (partnerský pár nekuřáků, nebo pro manažery a pracovníky firem). Kromě úplné výbavy nábytkem jsou zde i veškeré další potřeby k bydlení - můžete se nastěhovat pouze s kufříkem osobních věcí a pohodlně bydlet.Byt se nachází ve zvýšeném přízemí 3-patrového cihlového domu v Ostravě Zábřehu, poblíž nákupního centra Kotva. Má užitnou plochu asi 56 m2, je situován

na východ, západ a jih. Zděná koupelna je osvětlená denním světlem – je zde okno. V bytě se nachází menší úložná komora, prostorná kuchyň je průchozí do obývacího pokoje ( prostor kuchyně a obývacího pokoje je propojený a opticky velmi prostorný). Obývací pokoj s francouzským oknem a úzkým balkónovým výstupkem je otočen do zeleně. V bytě jsou dřevěné plovoucí podlahy, etážové topení s radiátory (kotel kombinovaný, slouží i na ohřev vody – platíte jen skutečnou spotřebu, žádné ztráty během dodávky). Navíc jsou v obývacím pokoji krbová kamna (možnost topit dřevem). Byt je kompletně zařízený: velká rohová linka se spotřebiči (lednička, mražák, el.trouba, plynová varná deska, digestoř, mikrovlnka, varná konvice, toustovač, remoska…). V obývacím pokoji obývací stěna, konferenční stůl, pracovní stůl, kvalitní kancelářská židle, sedací souprava 2+1 (rozkládací). Ložnice: dvoupostel + ložniny a povlečení , prostorné šatní skříně, vysoká dřevěná komoda.

Velmi dobrá výbava v okolí, vše v dosahu : zastávky MHD pěšky půl minuty (tram, autobusy – výborná dostupnost do všech částí Ostravy), supermarkety, zdrav.středisko, 5 minut pěší chůze od domu se nachází Bělský les – sportovní areál, rekreační vyžití, cyklostezky (v zimě možnost běžkování). Dále poblíž atraktivní aquapark, kino Luna, kostel….). Byt je volný k nastěhování, po složení vratné kauce ve výši 2 nájmů (případně dohodou).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471228
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.