Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 1+1 • 44 m² bez realitkyHolandská, Praha - Vršovice

Holandská, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Velikost: 44 m2 (cca 23 + 12,5 m2 místnosti, 2 + 2 m2 sociální zařízení a 4,5 m2 chodba).

Popis: Nebytové prostory se nachází v přízemí bytového domu, s výstupem na ulici a s přístupem z přízemí bytového domu. Jsou to 2 samostatné místnosti propojené spojovací chodbou a 2 přilehlá sociální zařízení, z nichž v jednom se nachází WC, umyvadlo, příprava na připojení automatické pračky a sušičky prádla, ve druhém je WC, umyvadlo, sprchový kout, elektrický ohřívač vody se zásobníkem. Celý prostor je pod uzavřením, vstup z ulice je zabezpečen uzamykatelnými prosklenými vstupními dveřmi a uzamykatelnou roletou, zadní místnost má okno do dvora zabezpečené mříží z venkovní strany. Vytápění - v obou místnostech jsou elektrická přímotopná tělesa. Nebytové prostory jsou stavebně kolaudovány a jsou užívány jako kadeřnictví, ve kterém lze poskytovat masáže, další možné využití je manikúra, pedikúra, masáže, případně prodejna s kanceláří nebo příručním skladem. Na domě je možné umístit přiměřené firemního označení nájemce (označení podnikatelské činnosti). Nebytové prostory byly celkově zrekonstruovány v r. 2015 pro potřeby kadeřnictví, v rámci rekonstrukce byly obnoveny instalace přívodu a rozvodů vody, odpadu, elektřiny, byla nově vybudována obě sociální zařízení včetně všech instalací, dobudovány některé instalace dle konkrétních požadavků nájemce, byla provedena obměna topných těles a podlahové krytiny, obnoveny nátěry a výmalby pronajímaných prostor. V r. 2016 byla provedena výměna prosklených vstupních dveří z ulice. Nebytové prostory jsou dostatečně světlé, zadní místnost je slunečná, s výhledem do zahrady. Dům je z počátku 20. století, tomu odpovídá stavební dispozice prostor v domě i jeho atmosféra. Nebytové prostory mají samostatné elektrické hodiny, v domě je provedena instalace kabelové televize (UPS).

Okolí: Dům, ve kterém se nebytové prostory nachází, je umístěn v klidné čtvrti, v blízkosti obchodního a správního centra Prahy 10, je dobře dostupný MHD. V okolí je možnost parkování. Dopravní dostupnost do centra je dobrá.

Cena: Nájem 15 000,- Kč/měsíc + poplatky. Poplatky samostatně dle vlastní spotřeby: elektřina, odvoz odpadu včetně manipulace s popelnicemi. Společné služby za dům: vodné a stočné, úklid domu, společná elektřina v domě – cca 500,- Kč na osobu/měsíc.

Jistota (kauce): 15 000,- Kč.

Doba pronájmu: 1 rok, s možností prodloužení, po dohodě lze sjednat i delší dobu pronájmu.

Objekt k dispozici: Květen 2017, případně červen 2017 a dále.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471281
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru44
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.