Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - Troja
Cena6 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 948 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velice hezký, prostorný byt 3+kk/L s krásným výhledem na Prahu, 84 m2, v 10.patře s výtahem v Praze 8 - Trója, ulice Hnězdenská.

Dům je z roku 2004 (skelet+cihla), je chráněn 24h ostrahou, přístupný pouze na čipy, připojen na dálkové ústřední topení (v bytě jsou měřáky). Dům má vlastní multiplex pro příjem digitálních televizí i možnost připojení na kabelovou televizi UPC. Infraktrukturu pro poskytování internetu má po domě rozvedenu jak společnost UPC, tak společnost Pe3ny.

Krásná a klidná lokalita v blízkosti lesoparku Botanické zahrady s perfektní dostupností do centra (23 minut) - stanice busu (144, 102, 177) cca 100 m od domu, 5 minut na metro C Kobylisy, občanská vybavenost v místě: školy, školky, poliklinika, pošta, bankomaty (ČSOB, KB a ČS), fitness, knihovna, obchody, v docházkové vzdálenosti též ZOO a Aqua centrum Šutka.

Vchod má dva výtahy (nákladní a osobní), na patře je šest bytů. Všechny místnosti bytu jsou přístupné z prostorné chodby (14m2). Byt je orientován na S a J. Na sever jsou dva pokoje (16 a 12m2) a koupelna s oknem, které poskytuje dostatek denního světla. WC je samostatné. Z chodby je přístupná také komora. Obývací pokoj je spojen s kuchyňským koutem, je orientovaný na jih a poskytuje překrásný výhled na Prahu a do zeleně Botanické zahrady a Stromovky.

Součástí bytu je i garážové stání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471438
Dispozice3+kk
Podlaží10
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha84
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.