Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 81 m² bez realitkySochařská, Praha - Bubeneč

Určeno ke spolubydlení
Sochařská, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné6 900 Kč

+ Poplatky za služby1 100 Kč


Nabízím neprůchozí pokoj 21m2 za 6.900kč +(600kč zálohy el a plyn + 500kč služby) v bytě 3+1 o ploše 81m2. V bytě zdarma připojení k internetu přes UPC. Dům je hned u Stromovky a má všechny výhody centra. V nejbližším okolí spousta restaurací, obchodů (Billa-200m), pošta, atp. Výborné spojení MHD, jak do centra, tak do Dejvic. Cca 200m tramvaje (i noční), do centra jedou 8 minut, na Hradčanskou 5min. 10minut pěšky je metro C Vltavská.Byt je ve 4.np. zrekonstruovaného cihlového domu s novým výtahem, který má 3 neprůchozí pokoje a samostatnou kuchyň přístupnou z haly.K dispozici kuch.linka s plynovým sporákem a troubou, MW trouba, pračka, lednice. V koupelně je vana,WC je umístěné samostatně. Vytápění vlastním plynovým kotlem.Volná je místnost č.2, v mísntostech 1 a 3 bydlí muž a žena ve věku cca 25-30let.

Owner offers (without commissions) a room 21m2 for 6.900kč for rent in apartment 3+1 , 81 m2, Prague 7-Bubeneč, Sochařská 13.There is a free and unlimited Internet access via UPC in the flat. The house is next to Stromovka park and its location has all the advantages of the city center. In the immediate surroundings are all amenities, lots of restaurants, shops, post office, etc.. Within 100m is Stromovka park, within 200m supermarket Billa. There are excellent public transport links to the center and Dejvice as well. 200m away at Letna Square is a tram stop (also night links), which goes to the center 8 minutes, to the metro Hradčanská line A 5min, 10 minutes walk from the house is metro Vltavská line C. It is a flat located in 4th floor in a renovated brick building with new lift, has 3 separate rooms and a separate kitchen accessible from the hall. Layout arrangement is in the photos-see link below.The room n.2 is available.In room n.1 and 3 are living girl and boy around 25-30years old. There is a kitchen unit with gas cooker and oven, refrigerator, MW oven and washing machine. The bathroom has a bath tube, toilet is located separately from the bathroom. Heating is provided by gas boiler, hot water by electric boiler. The rooms have parquet floors. In all the windows is new silicone window seals. Extra cost 600 czk deposit for el.and gas plus 500czk (water and services). Available since June 1st 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu472341
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha81
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.