Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyZelená, Statenice - Statenice, Středočeský kraj

Zelená, Statenice - Statenice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby5 300 Kč


Pokud hledáte nadstandardní bydlení v klidné lokalitě na okraji Prahy s dobrým dosahem na metro, tahle nabídka je ideální pro vás. Byt se nachází v malé vesnici Statenice (okres Praha-západ) v rezidenčním projektu Statenický mlýn ve 3. patře (poslední patro) domu s celkem 13 byty. Jeho dispozice je 3+kk, obytná plocha je 75 metrů čtverečních, plus terasa 16 metrů čtverečních. Byt má orientaci na východ, dřevěné podlahy, kvalitní dřevěná okna a dvě samostatné koupelny. Letos v zimě proběhla přestavba kuchyně podle projektu architektů Vrtišky a Žáka, v kuchyni jsou vestavěné spotřebiče Siemens (lednice s mrazákem, mikrovlná a horkovzdušná trouba, myčka, pračka) a podlahové vytápění. K bytu náleží zděný sklep, zastřešené parkovací stání, v ceně je neomezený vstup do malého fitness centra v areálu pro rezidenty, bezdrátový internet (30 Mbit/s) a 133 TV kanálů O2 TV. V okruhu 100 metrů je kavárna, školka, potraviny Žabka a italská restaurace Statenický mlýn. Přímo před domem je zastávka autobusu linky 356, který je za 15 minut u zastávky metra A Bořislavka. Na Můstku jste od domu za 30 minut, na Letišti Václava Havla za 10 minut. Ideální lokalita pro výlety do okolí na kole i pěšky (Okoř, Unětice). Měsíční nájem 19500 korun + poplatky za služby a všechny energie včetně elektřiny 5300 korun. K nastěhování ihned.

If you are looking for extraordinary flat in quiet place on the outskirts of Prague with easy access to subway, this offer is just for you. This flat is in small village Statenice (district Praha-zapad) 15 minutes by car/bus to subway station Bořislavka and 10 minutes to airport. It is 3+kk apartment in residential project Statenický mlýn (http://www.statenickymlyn.com/), 3rd floor, 75 m2, terrace 16 m2, kitchen+living room, two bedrooms and two bathrooms, East orientation. There is fully equipped brand new kitchen with all appliances from Siemens (fridge, microvawe and kitchen ovens, dishwasher and washing machine), WIFI internet, 133 TV channels, cellar, roofed parking space and small fitness center for residents. There is also cafe, kindergarten, small supermarket and Italian restaurant Statenický mlýn on site. Bus station (line 356) just in front of house (30 minutes to Můstek). Great area for nature lovers with castle Okoř and famous beer brewery Unětice in distance. Monthly rent 19500 CZK + 5300 CZK for energy and all other costs.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu472574
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.