Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 560 m² bez realitkyPivovarská, Česká Skalice - Česká Skalice, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Pivovarská, Česká Skalice - Česká Skalice, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme zrekonstruovaný rodinný dům se zahradou v České Skalici. Dům se nachází v klidné ulici Pivovarská, v pěší vzdálenosti do centra města i k přehradě Rozkoš.

Dům je prostorný a velmi světlý, kvalitně odizolovaný (podřezaný nerezem) a zateplený, s novou fasádou, částečně podsklepený.

V přízemí se nachází veranda a větší hala, odkud se vstupuje do jednotlivých místností. Velká kuchyň s barem a vestavěnými spotřebiči byla vyrobena na míru a je zde také jídelní kout. Na kuchyň navazuje obývací pokoj s krbovými kamny, kterými lze pohodlně a rychle vytopit obě místnosti. V přízemí se také nachází koupelna s velkou rohovou vanou a samostatná toaleta, dále užitková místnost s plynovým kotlem, kam lze umístit pračku a vytvořit úložné prostory. V celém přízemí je dlažba a podlahové topení. Obývací pokoj je navíc vybaven klimatizační jednotkou.

V druhém patře byly původní trámy z větší části nahrazeny kovovými nosníky, které výrazně zvětšily prostor podkroví. Nachází se zde velký pokoj přes celou šířku domu se střešními okny po obou stranách, který je v jedné třetině přepažen a v současné době slouží z větší části jako pracovna s odpočinkovou zónou a z menší části jako pokoj pro hosty. Velmi snadno z něj lze vytvořit například dva oddělené pokoje. Dále se zde nachází velká ložnice a šatna vyrobená na míru, která skýtá dostatek prostoru k uskladnění nejen oblečení, ale řady dalších věcí. Dále je zde menší koupelna se sprchovým koutem a záchodem a také půda. Celé druhé patro je vytápěno centrálně plynovým kotlem a kromě koupelny je všude plovoucí podlaha. Oba pokoje jsou pak vybaveny klimatizační jednotkou.

Dům má plastová okna, v přízemí směrem do ulice (kuchyň obývací pokoj) venkovní rolety a dřevěné dveře se zárubněmi. Všude je dostatek zásuvek a v obývacím pokoji jsou připraveny výstupy pro domácí kino a dataprojektor. K veškerým rozvodům je podrobná fotodokumentace.

K domu patří středně velká zahrada se zděným zahradním domkem a zastřešenou pergolou. Nabízí dostatek prostoru například pro bazén a zahrádku. Nachází se zde také studna.

Dům má vlastní příjezdovou cestu, kde za sebou mohou bez problému parkovat dvě auta.

Vhodné pro rodinu s dětmi. Po dohodě volné k nastěhování.

S REALITNÍMI KANCELÁŘEMI NEJEDNÁME!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu472827
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha560
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.