Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 90 m² bez realitkyŠvabinského, Praha - Chodov

Švabinského, Praha - ChodovČástečně vybaveno
Cena8 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 928 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám rodinný dům na pražském Chodově. Dům je samostatná polovina dvojdomu, orientovaná na jih.

Součástí oplocený pozemek o celkové výměře 526 m². Zastavěná plocha domu je 90 m², dále je na pozemku garáž, menší hospodářský přístavek a zahrada vč. toho času nevyužívané studny.

Dispozice domu: 2 nadzemní podlaží a půda; 1.podlaží: byt 2+1, toho času vyklizený a vhodný k rekonstrukci; 2.podlaží: byt 2+1, vybavený a dočasně obývaný; celková podlahová plocha bytů bez společných prostor (chodba, veranda) 108 m²; půda je vhodná k rekonstrukci na obytnou místnost (místnosti).

Dům je z 30.let s úpravami ze 60.let, třída energetické náročnosti G, předpokládají se rekonstrukce. Inženýrské sítě: elektřina, plyn, voda, kanalizace, pevná tel. linka (internet). Ústřední vytápění a ohřev vody plynovým kotlem.

Výborná občanská vybavenost – obchodní centrum Chodov, metro, autobus MHD, MŠ, ZŠ atd. v pěší dostupnosti max. do 10 minut. Klidná vilová čtvrť plná zeleně.

I am selling a semi-detached house with garden, south oriented and situated in a calm, green neighbourhood of Prague. Whole parcel area 526 m². The house has 2 floors + an unfurnished attic. Each floor has one 2+1 flat. 1st floor (ground floor) is unfurnished, 2nd floor is fully furnished (currently occupied till sale). The house was built in the 1930‘s, with amendments in the 1960’s. Future reconstructions are supposed. Electricity, gas, water, municipal sewerage, cabel connection (internet, telephone) in the house. Max. 10 minutes walking distance from Chodov Metro station, Chodov shopping mall and other public facilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473006
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.