Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyStránského, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Stránského, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné4 367 Kč


Rádi Tě/Vás od prosince přivítáme ve studentském bytě 3+1 v Žabovřeskách na ulici Stránského (rozloha 70m2). Ohledně konkrétního data nastěhování se můžeme dohodnout. Nabízíme pěkný světlý pokoj, který je plně vybavený. V pokoji je stůl, židle, postel pro dva, knihovna a jednoduchá poličková skříň na oblečení. V bytě je ke společnému užívání kuchyň, kde je lednice, plynový sporák, kuch. linka a jídelní stůl se židlemi. V koupelně je pračka. V bytě je UPC bezdrátový/drátový  internet, který je zahrnut v celkové ceně. Hned vedle domu je Billa. Do centra na Českou je to tramvají 10min. Velmi dobré a rychlé spojení na Právnickou, Filozofickou, Ekonomicko-správní fakultu MU a Stavební fakultu VUT (zhruba 8 min). Měsíční nájemné je 3 367,-. Měsíční zálohy na služby jsou pro jednoho 1000,- , pro dva 1880,-. Vratná kauce 3 500,-. Byt je klidný a bydlí v něm tři příjemné slečny (Filoz. fak., Ekon.-správní fak.). Preferujeme zájemce o dlouhodobý nájem. Na fotku pokoje se můžete podívat na http://picassopablo.rajce.net. Těšíme se na Vaše odpovědi.

Prosím volejte Honzovi na 605 904 275. Pokud nebudu k zastižení, můžete mě kontaktovat i na jan.sonsky@gmail.com.

We are looking for a flatmate(s) to share our 3+1 flat in Zabovresky. The date of moving in is negotiable. We are offering a nice fully furnished room. The furniture includes a desk, chair, double bed, bookcase and wardrobe. In the kitchen there is a fridge, cooker and dining table with chairs. The bathroom has a washing machine. Internet access (UPC) is included in the price. There is a supermarket right next to the building. The place is easily accessible by public transport (10 mins from Ceska). Monthly rent for one person is CZK 4367,-, for two people 5240,-. The bond is CZK 3500,-. The flat is quiet and shared by three friendly students. All of them speak English. Long-terms stays preferred. Please call Honza on 605 904 275.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu47466
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha70
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.