Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 111 m² bez realitkyHradištko - Hradištko u Sadské, Středočeský kraj

Rezervováno
Hradištko - Hradištko u Sadské, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 740 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 584 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vyjímečná příležitost prožít život v místě s úžasnou atmosférou - genius loci Hrabalova Kerska vás okouzlí.

Prodáváme náš útulný, nízkoenergetický, bezbariérový 10 let starý rodinný dům 4+kk s velkou terasou, krásnou 700 m/2 zahradou plnou jedlých plodů a nádherných rostlin v Hradištku - Kersku, v krásné polabské krajině, 20 minut od metra Černý Most.

Dům má velkou obytnou místnost s kuchyní, jídelním koutem a krbovými kamny (s teplovzdušným výměníkem vytápějícím i vedlejší pokoj), s přímým vstupem do zahrady. Dále ložnici situovanou do zahrady a dva další pokoje situované do předzahrádky. V domě je koupelna s rohovou vanou a wc a další, samostatné wc. Do domu se vchází malou chodbou s vestavnou skříní vedle které je technická místnost pro pračku a sušičku skýtající další úložný prostor. Podkroví domu slouží jako velký úložný prostor, dá se však využít i jako dodatečné a dobrodružné nocování, především pro děti. Celý půdní prostor je však možné rekonstrukcí upravit na obytný podezděním krovů a střechy.

Na pozemku je stání až pro 3 automobily, z toho 1 kryté. V domě je rychlý VDSL internet s LAN rozvodem, rozvod po domě má i SAT a audio. Užitková voda pro celý dům a pro automatickou závlahu zahrady je ze studny sousedního pozemku, k jehož čerpání ale máme v katastru zapsané věcné břemeno. Dům má dále sklípek na víno nebo trvanlivé potraviny, dřevník a na zahradě je zahradní domek pro úschovu sekačky, kol atd. Před 5 lety byla založená celoročně okrasná zahrada s několika ovocnými stromy a keři, která je zavlažována automatickým zavlažovacím systémem. Na zahradě je také zeleninová zahrádka s kompostem. V celém domě jsou hliníkové předokenní rolety, elektrické podlahové vytápění s levnou přímotopnou sazbou a termostatem v každé místnosti. Na pozemek je velmi široký vjezd s automatickou samonosnou bránou. Dům je napojen na obecní kanalizaci i vodovod, obec zajišťuje i svoz komunálního odpadu.

Dům se nabízí jako nezařízený, po dohodě je ale možné ho koupit i částečně zařízený (kuchyňská linka vč. parní a horkovzdušné trouby Electrolux a indukční sklokeramické desky Electrolux, koupelnový nábytek, vybavení ložnice - šatní skříň, komoda, noční stolky, elektricky polohovací dvoulůžko, police, vestavná skříň, botník a věšák v chodbě, regály a police v komoře a sklípku).

Celkové náklady na energie a provoz domu jsou velmi nízké, cca 3.000 Kč měsíčně (záleží na konkrétní spotřebě), energetický štítek kategorie C - úsporná.

Ideální bydlení pro rodiny s dětmi, seniory, páry, jednotlivce nebo pro expaty, kteří preferují klid, dostatečné soukromí a krásnou přírodu. Všichni naši sousedé jsou velmi přátelští.

Velkou výhodou domu je perfektní dispozice nenáročná na úklid, provoz i vytápění a krásná, okrasná, nízkoúdržbová a funkční zahrada vybudovaná zahradním architektem. V současné době jsou na zahradě vysázené následující rostliny s jedlými plody:

- hrušeň

- třešeň

- jabloň

- meruňka

- líska

- muchovník

- angrešt

- černý rybíz

- kanadské borůvky

- brusinka

- černý bez

- malina

- ostružina

- jahoda lesní

- vinná réva

- máta

- červený rybíz

- arónie

Dále pak okrasné rostliny: bříza, javor, šeřík, rhododendron, levandule, jedle, smrk pichlavý, borovice, bobkovišeň, hortenzie, pupálka, kalina, různé druhy trav a spousta bylinek: meduňka, pažitka, šalvěj, dobromysl, echinacea, tymián, smil (nepravé kari), libeček atd. (konkrétní kultivary sdělíme při osobním jednání).

Kerský les s Hrabalovou stezkou je pouhé 2 minuty chůze od domu, ideální pro houbaření, procházky, běh, cyklistiku. Koupání na 5 km vzdáleném jezeře Sadská nebo v 10 minut chůze vzdáleném Labi. V obci je též renomovaná jízdárna Equus Kinsky. Restaurace Hájenka v osadě Kersko slavná z filmu Slavnosti sněženek je 10 minut jízdy na kole stejně, jako Hrabalova chata. V obci je mateřská škola, základní škola, knihovna, fotbalové hřiště, tenisové kurty, minigolf, místní konzum, restaurace a krásné posezení s občerstvením nabízí i bungalovy Kersko na břehu Labe. Do Nymburka je to 10, do lázní Poděbrady 15 minut autem. Pošta, zdravotní středisko, lékárna, supermarket Norma a spousta ochodů, restaurací a dalších služeb je v 5 km vzdálené Sadské, stejně jako přímé vlakové spojení do Prahy. Do Hradištka jezdí autobus z Čelákovic a Sadské, do Nymburka pak loď Blanice po Labi. Z Kerska pak jezdí příměstský bus do Prahy na Černý Most.

Na prodej nespěcháme. Dům je nyní třetí rok pronajatý pečlivému a spolehlivému nájemníkovi, prohlídky se tedy musí domlouvat po dohodě s ním. Prohlídky tedy prosíme pouze v případě vážného zájmu a zajištěného financování. Možnost převzetí naší stávající výhodné hypotéky se sazbou 1,89%.

Čistá cena bez provize realitní kanceláři.

REALITKY ANI JINÍ ZPROSTŘEDKOVATELÉ NEKONTAKTOVAT, NEMÁME ZÁJEM!

LONG TERM RENT (2-5 YEARS WITH OPTION) FROM SEPTEMBER 2017.

Nice family house 20 minutes from the Prague subway in a beautiful, peaceful countryside of the Elbe, in the famouse village Kersko (Hradistko) where lived and wrote famouse bookwriter Bohumil Hrabal. Movie Closely Observed Trains filmed base on his homonymous novels was awarded by Oscar, another movie Snowdrop Festival was filmed directly in the village and Kersky forest with local residents.

Bedroom with double bed, room with double bed, living room, kittchen, bathroom, home office room, toilet, washmashine, 700 m/2 garden, terrace, parking for 2-3 cars. Hi-speed wi-fi, SAT, use water from the well, floor heating, automatic irrigation system in the garden. The house is offered as unfurnished but can be partly furnished for 24.900 CZK (Kitchen including appliances, bathroom furniture, lighting, dining table with 6 chairs, corner work desk, library, wardrobe, chest of drawers, bedside tables, electrically adjustable double bed, shelves, wi-fi, shoe and hanger in the entry hall, shelves).

Great place to live or as a weekend house near Prague, Kutna Hora, Podebrady spa. We have great neighbours, you can have pets in house or garden if you want. Ideal for expats, families with kids, disabled persons too.

Energy and internet contracts will be signed between providers and new tenant (aprox. 3000 CZK / month). Reference and good, stabile job required. No seizure, criminal or insolvency records.

We request deposit + month rent before of every month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu474745
Dispozice4+kk
Dostupné od31. 1. 2020
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha111
VybavenoČástečně
Plocha pozemku700
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.