Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 156 m² bez realitkyStonava - Stonava, Moravskoslezský kraj

Stonava - Stonava, Moravskoslezský kraj
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prvorepublikovou vilu 5+1 (156 m2) se zděnou garáží, hospodářskou budovou, v klidné části obce Stonava. Dům je dvoupodlažní, z větší části podsklepený, v přízemí jsou 3 velké pokoje, kuchyň, koupelna, spíž, WC a zimní zahrada. V patře se nachází 2 pokoje a půdní prostory. Objekt je napojen na veřejný vodovod a plyn, odpad septik. Plynové ústřední vytápění a ohřev vody. V přízemí jsou dvoje původní funkční kachlová kamna.

Vila prošla v roce 2012 kompletní rekonstrukcí, nová plechová střecha, dřevěná vakuová okna, zateplení, omítky. Podlahy v přízemí dubové parkety, dlažba, dřevěné podlahy v patře.

U domu je oplocený pozemek o velikosti 2.951 m2, plodící ovocné stromy a keře. K domu náleží i 1.600m2 neoploceného pozemku. Na pozemku je studna, mimo garáž je možnost parkování na parkovací ploše před domem. Hospodářská budova má dvě místnosti a sklep na ovoce. Příjezdová komunikace je asfaltová.

Dům stojí na polosamotě u lesa a rybníka. V místě je velmi dobrá občanská vybavenost, do 300 m se nachází autobusová zastávka, základní a mateřská škola. Energetický štítek ve zpracování, proto prozatím G

Vhodné pro bydlení nebo sídlo firmy, dobrá dopravní dostupnost, Autem – Karviná 10 minut, Havířov 15 minut, Ostrava 25 minut, Polsko 15 min,5 km Golf Resort Lipiny.

Možnost dostavby dalších místností aj. dle vašich potřeb.

Cena dohodou

+420 603 833 073

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu474894
Dispozice5+1
Plocha pozemku5 000
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha156
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.