Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 162 m² bez realitkyDomašov, Bělá pod Pradědem - Domašov u Jeseníka, Olomoucký kraj

Domašov, Bělá pod Pradědem - Domašov u Jeseníka, Olomoucký krajVybaveno
Cena5 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 234 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji novou kompletně vybavenou roubenku, která se nachází v obci Bělá pod Pradědem. Vhodná i jako investiční nemovitost díky své poloze v turisticky oblíbené oblasti - nejbližší lyžařské středisko Skipark Filipovice vzdáleno cca 2 km. Užitná plocha 162 m2, pozemek 811 m2 s možností přikoupit sousední parcelu o výměře 750 m2. Na zahradě je zastřešený dřevník s kůlnou. Pozemek je kompletně oplocený, vjezd - dálkově ovládaná el. brána.

V přízemí objektu se nachází velký obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, koupelna s WC, ložnice a prostorná garáž. V prvním patře jsou tři pokoje a dvě menší koupelny s WC.

Vytápění v objektu je realizováno pomocí krbových kamen s výměníkem vody a elektrickým topným tělesem umístěným v akumulační nádrži. Nachystány vývody na tepelné čerpadlo nebo solární ohřev. V přízemí je instalováno teplovodní podlahové topení, v patře jsou radiátory s termohlavicemi. Nízké náklady na vytápění objektu - energetická náročnost sk. B.

Podlahy: v přízemí dlažba, v ložnici dubová masivní podlaha. V patře v koupelnách a na chodbě dlažba, v pokojích masivní modřínová podlaha (nyní překrytá koberci).

Nabízíme k prodeji s kompletním vybavením chaty: masivní dřevěné skříně, postele, kuchyň, jídelní stůl, židle - zakázková výroba, sedací souprava, zahradní nábytek atd.

Jen vážní zájemci prosím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475371
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »
Užitná plocha162
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.