Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 3240 m² bez realitkySobětická, Praha - Radotín

Sobětická, Praha - Radotín
Cena23 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 98 390 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Atraktivní čtvercový pozemek 3240m2 v Praze 5 Radotíně na klidném místě, s prvorepublikovou vilou od známého architekta. Výjimečně klidná lokalita s čistým životním prostředím na okraji chráněné krajinné oblasti. Dopravní dostupnost MHD, pražský okruh, do centra Prahy 15 min. V místě vlakové spojení. V okolí řeka Berounka, nové přírodní koupaliště-biotop, známé lakrosové centrum. Poloha pozemku mimo hlavní silnice, s vlastní příjezdovou cestou. Také jako výhodná investice, možnost rozdělení pozemku. Voda, plyn, možnost připojení kanalizace.

Vila postavená v letech 1935-37, funkcionalistická stavba od stavitele Františka Kříže , kterou postavil jako letní sídlo umístěné na vrcholu náhorní plošiny s výhledem na Zbraslav a údolí Berounky a Vltavy . Na svoji dobu moderní stavba se zajímavým čtvercovým řešením, horkovzdušným vytápěním, podsklepením celého objektu, s garáží a dílnou. Hluboká studna a 200letý dub. Dobrá možnost jednoduchého rozšíření objektu o další prostory. Veranda původně navržena jako zimní zahrada, stavba přirozeně propojena s dlážděným dvorem (růžový mramor, slivenecký lom) a původně zajímavě řešenou velkou zahradou. Architektonicky dům v téměř nezměněném stavu, s minimem stavebních úprav.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu475852
VlastnictvíOsobní
Plocha 3 240

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.