Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 4+kk • 308 m² bez realitkyMachov - Machov, Královéhradecký kraj

Machov - Machov, Královéhradecký krajVybaveno
Cena2 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 326 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chalupa je situována na klidném místě, v CHKO Broumovsko v bezprostředním kontaktu Broumovských stěn a Stolových hor s možností letní i zimní turistiky (lyžařský vlek a udržované běžecké stopy), v dosahu jsou i Teplicko-adršpašské skály. Nachází se v dolní části obce Machov č.p. 87 za potokem Židovka a patří k ní další budova technického zázemí a svažitá travnatá zahrada (po obou stranách domu). Celý pozemek je oplocen. Chalupu lze používat nejen k rekreaci, ale také k trvalému bydlení.

Je zde plně zařízená obývací kuchyň (sednice), ložnice, pokojík v přístavku, pracovna (pokoj vzniklý rekonstrukcí chléva), koupelna s pračkou, splachovací WC, sklep a veranda odkud se vychází na dvorek k technickému zázemí.

Ze síně od vchodových dveří se také dá vyjít po dřevěném schodišti do prvního patra (na půdu), kde je sádrokartonová půdní vestavba - podkrovní pokoj, který slouží jako letní ložnice.

Chalupa je napojena na vodovodní řád, obecní kanalizaci, rozvod elektřiny (celková rekonstrukce umožnila připojení 2 akumulačních kamen) a až k domu je zaveden plyn (HUP je v podezdívce). Zde je také jeden ze dvou klenutých sklepů.

Technické zázemí (na místě původní stodoly) je nově postavená zděná budova, ve které je garáž, dílna, letní spolková místnost, letní kuchyně se zavedenou studenou vodou + odpadem a kůlna sloužící jako sklad dřeva a uhlí. 

Cena:  2.199.000,-Kč (při rychlém jednání možnost 10% slevy).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476429
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha308
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.