Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyJana Maluchy, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Jana Maluchy, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský kraj
Cena1 540 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 531 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím exkluzivně byt 3+1 ve 2n.p. po luxusní a finančně nákladné rekonstrukci. V kuchyni je nová kuchyňská linka ve vysokém lesku včetně vestavěných spotřebičů (digestoř, skloleramická varná deska, elektrická trouba a vestavěná myčka). Na veškeré kuchyňské spotřebiče je záruka 2 roky. Pod celou plochou vrchních skříněk podsvícení (LED dioda). Pro snadnější dovírání skříněk a šuplíků slouží tlumení dojezdů. Obývací pokoj má vstup na vyzděný velký balkón kde po celé délce balkónu je okno, uprostřed obývacího pokoje je ostrůvek s led stropním světlem (nastavitelná síla i barva světla přes dálkové ovládání) dále je celý ostrůvek podsvětlen led diodami s volitelným odstínem barev, z obýváku je přímý vstup do kuchyně. V hale je velice příhodný prostor pro velkou vestavěnou skříň. V bytě se také hned u vstupních dveří nachází "kumbál" či šatna připravena na vestavný program ůložných prostorů.

V koupelně jsou nové obklady, keramická vysoká dlažba, umyvadlo se skříňkou, baterie, vana, otopný žebřík, velice kuriózní záležitostí je také odkládací prostor v kamenické úpravě (přípojka na pračku). WC je samostatné a je závěsné. Zadní stěna na toaletě má revizní otvor tak aby nebyl poznat - lehce dostupné po odstranění silikonu. Nivelace podlah před položením plovoucí podlahy (srovnání). Na podlahách jsou zátěžové plovoucí podlahy. Nové interiérové a vstupní dveře včetně obložek, vypínače a zásuvky. Nové kvalitní sádrové omítky. Celý byt je laděný do jednoho barevného tónu. Revize elektřiny. Nová elektroinstalace včetně elektro rozvaděče, samostatný okruh pro myčku. Nové rozvody vody a odpadů v plastu.

V blízkosti je nespočet supermarketů, restaurace la futura, nebo slušné hospody. Dále je blízko domu Mhd cca 5 minut chůze. V okolí domu je základní škola a dětská hřiště, sousedé jsou milí a celkové prostředí je velice poklidné. Parkování je přímo u domu, je možné platit rezervované stání. Nedaleko je také velmi levný střežený parkovací dům cca 500 kc měsíčně. Nájemné cca 4 tisíce. Jsem Majitel!! Mám možnost zajistit financování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476438
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.