Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyŘezáčova, Olomouc - Lazce, Olomoucký kraj

Řezáčova, Olomouc - Lazce, Olomoucký krajVybaveno
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám vybavený byt 3+1 po rekonstrukci v panelovém domě nacházející se ve zvýšeném přízemí v příjemné lokalitě olomoucké čtvrti Lazce. V blízkém okolí bytu se nacházejí dětská hřiště, parkoviště, supermarkety, ZŠ, školka, MHD, lékárna atd. Dům je situován v romantickém okolí řeky Moravy, vhodném pro nevšední procházky a projížďky na kole.

Charakteristika:

Obytná plocha bytu 75 m2 - Byt v osobním vlastnictví po kompletní rekonstrukci - Vnější zateplení a rekonstrukce celého domu - Omítky všech pokojů s hladkou úpravou sádrokartonové směsi - Obývací pokoj zvětšen o zateplenou lodžii - Plastová okna s bezpečnostním sklem Conex - Vestavěná skříň přes celou stěnu ložnice - V celém bytě použita španělská dlažba a plovoucí podlahy - Všechny dveře bytu jsou posuvné z bukového masivu.

kuchyň :

Prostorná s jídelním koutem a vestavěnými spotřebiči – teplovzdušná trouba, sklokeramická deska, Mikrovlnná trouba s odsáváním, myčka, pračka, lednička s mrazákem - Kuchyňská linka s dezénem olše ve speciální úpravě proti vnějšímu opotřebení - Odvětraná špajz - Prostorný jídelní kout vybavený stolem i židlemi.

OSTATNÍ :

V koupelně vyhřívaná podlaha a topný registr na stěně - Závěsné WC Geberit - V celém bytě instalace čidel a elektronického bezpečnostního zařízení - Zárubně vchodových dveří vylity betonem - Kompletně nová elektroinstalace v mědi - Kompletně nové rozvody vody v plastu - Samostatný zabezpečený zděný sklep s odvětráním o objemu 4,7 m3 - Ve všech místnostech přípojky TV + internetová anténa (dostupnost vysokorychlostního internetu WiFi)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476457
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.