Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 53 m² bez realitkySkřivanská, Praha - Malešice

Skřivanská, Praha - MalešiceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Dlouhodobý pronájem bytu v klidné lokalitě v blízkosti Malešického parku. Byt se nachází v nízkém panelovém domě s novým výtahem. Má dva neprůchozí pokoje a je částečně zařízen. Je zde vyzděné jádro, nová plastová okna, na zemi je dlažba a koberce. Všechna okna jsou orientována na západ do "vnitrobloku" s mnoha stromy a bez silnic. Velmi dobrá dostupnost MHD - 4 minuty autobusem na metro Želivského. 14 minut autobusem na metro Florenc. Pouze nekuřáci. Volný 1.1.2010 (po domluvě ihned). Cena 8 000,- + 4 500 poplatky.

Long-term rental apartment in a quiet location near Malesice park. The apartment is located in the low panel house with a new elevator. It has two separate rooms and is partially furnished. There is a brick core, new plastic windows on the ground floor tiles and carpets. All windows are oriented to the west in the "backyard" with many trees and no roads. Very good access by public transport - 4 minutes by bus to the metro Želivského. 14 minutes by bus to the metro station Florenc. Only non-smokers. Free 1.1.2010 (immediately after the agreement). Price 8 000 - 4 500 + taxes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu47651
Dispozice2+1
Podlaží3
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.