Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyKrátká, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj

Rezervováno
Krátká, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 725 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rád bych vám nabídl k prodeji slunný, prostorný a dispozičně velmi dobře řešený byt 2+1 s lodžií o užitné ploše 51,5 m2, v lokalitě Milovice – Boží Dar, v ulici Krátká. Krásné bydlení v zeleni, v Milovicích veškerá občanská vybavenost – obchody, restaurace, pošta, škola, školka, dětská hřiště. Výborná dostupnost do centra Milovic - BUS a do Prahy - vlak, zastávka BUS přímo před domem. Strategické místo mezi Benátkami na Jizerou, Nymburkem a Lysou nad Labem.

Udržovaný byt je v osobním vlastnictví, ve 2.NP dvouplášťového zatepleného panelového domu po rekonstrukci z r.2009 (plastová okna, stoupací potrubí, vlastní kotelna, zděné jádro..), PENB „C“. V bytě jsou plovoucí podlahy a nová kuchyň. Internet a data O2 nebo Online. K dispozici TV rozvod s domovní anténou.

Sestává se ze světlé kuchyně s oknem (7,20 m2), obývacího pokoje (16,2 m2), ložnice (11,2 m2), lodžie (5,2 m2), předsíně, koupelny s vanou(2,8m2) a samostatné toalety. Byt je orientován na východ a západ. K bytu přísluší velký sklep společný pro dva byty (12m2). Lze využívat společnou kočárkárnu a kolárnu.

Celý areál je oplocený, v areálu k dispozici čisté dětské hřiště. Parkování přímo před vchodem. SVJ dobře hospodaří. Koupi možno realizovat hypotečním úvěrem.

I would like to offer for sale a sunny, spacious and layout very well designed apartment 2 + 1 with loggia on the usable area of ​​51,5 m2, in the location Milovice - Boží Dar, in the street Krátká. Beautiful living in the greenery, in Milovice all civic amenities - shops, restaurants, post office, school, kindergarten, playground. Excellent access to the center of Milovice - BUS and to Prague - train, BUS bus directly in front of the house. Strategic site between Benátky nad Jizerou, Nymburk and Lysa nad Labem.

Reserved apartment is in private ownership, 2nd floor double-skinned insulated panel house after reconstruction of 2009 (plastic windows, riser pipes, own boiler room, brick core ..), PENB "C". The apartment has floating floors and a new kitchen. Internet given O2 or Online. Available TV distribution with home antenna.

It consists of a bright kitchen with window (7,20m2), living room (16,2m2), bedroom (11,2m2), loggia (5,2m2), anteroom, bathroom with bath (2,8m2) and separate toilet. The apartment is oriented east and west. The apartment has a large common cellar for two apartments (12m2). A common carriage and bicycle rental can be used.

The whole area is fenced, there is a clean playground on site. Parking right in front of the entrance. SVJ is well managed. Purchases can be realized by a mortgage loan.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476655
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha51
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.