Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyK Sídlišti, Olomouc - Povel, Olomoucký kraj

K Sídlišti, Olomouc - Povel, Olomoucký kraj
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 801 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej BEZBARIÉROVÉHO cihlového bytu 3+1 v Olomouci, ulice K Sídlišti. Byt se nachází ve 2. patře revitalizovaného domu se schodišťovou plošinou pro handicapované. Má výměru 85 m2 + menší balkon. Byt nabízí 3 neprůchozí pokoje, největší je orientován na jih a sousedí s kuchyní. V bytě jsou plastová okna, relativně nové podlahy, vybroušené a nalakované parkety, kuchyňská linka je starší (u kuchyně je i větraný špajz), nový kotel na ohřev vody na topení, komora, vestavěné skříně v předsíni. Byt je velmi světlý, zcela prázdný, lze ponechat pračku a lednici. V bytě je nainstalováno speciální závěsné zařízení pro přesun nepohyblivých osob do koupelny, na toaletu a do jednoho z pokojů (lze ale odmontovat a nemusí být součástí bytu).

K dispozici je rovněž zahrádka u domu (orientovaná do klidné části bez aut), která skýtá příjemné posezení, a je pronajata od města OL na dobu neurčitou. K bytu patří velký sklep. Parkování zajištěno vedle domu. Jedná se o lokalitu s veškerou občanskou vybaveností a blízkostí centra města. Blízko je rovněž nákupní středisko, park, zastávka tramvaje, busu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477257
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha85
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.