Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 146 m² bez realitkyFučíkova, Vítkov - Vítkov, Moravskoslezský kraj

Fučíkova, Vítkov - Vítkov, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena950 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 029 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům je tradičně zděná budova o jednom nadzemním podlaží s částečným podsklepením, jedná se o levou polovinu dvojdomku z pohledu uliční strany, střešní konstrukce je sedlová střecha.

Celková výměra pozemku činí 1 038 m2, užitná plocha 146 m2, garáž s dílnou 32 m2.

Dispozičně se objekt skládá z jedné samostatné bytové jednotky, vstup do přízemí je přes zádveří do předsíně, ze které je přístupné WC, koupelna a komora, dále je vstup do předsíně se schodištěm, kuchyně a pokoje. V 1.P.P. se nachází chodba se schodištěm, kotelna a sklepní místnost a v 1. N.P. se nachází dva pokoje a chodba, ze dvou pokojů jsou v zešikmení prostory přístupné a využitelné pro skladování.

Objekt se nachází v zastavěném území obce v urbanizované zóně bydlení venkovského typu, je přístupný ze zpevněné místní komunikace. Objekt je napojen na vodovod, kanalizaci a rozvody elektro NN. Plyn je vyveden na pozemek.

Vytápění objektu je ústřední teplovodní na tuhá paliva a pomocí přímotopných elektrických těles s alternativní možností přitápěním pomocí krbových kamen umístěných v pokoji v přízemí. Elektroinstalace je světelná a motorová, vodoinstalace je teplá a studená voda, ohřev TUV je zajištěn pomocí elektrického zásobníkového ohřívače a v kuchyni pomocí průtokového ohřívače, objekt není připojen na zemní plyn, přípojka plynu je přivedena k hranici pozemku. Splašková kanalizace je svedena do septiku s přepadem do veřejné kanalizace. V kuchyni je instalován elektrický sporák, v koupelně je instalována vana, sprchový kout a umyvadlo, na WC je umístěn klozet se splachovačem.

Objekt byl užíván od roku 1931, stáří je tedy 86 roků, údržba je průměrná, na objektu je prováděna pravidelná záchovná údržba.

V roce 1972 byla provedena rekonstrukce rodinného domu na základě stavebního povolení, prostor mezi garáží byl přepažen a zastropen, bylo zde zřízeno sociální zařízení a vstupní zádveří se skladem a předsíní, taktéž byla provedena nová elektroinstalace, tyto práce byly ukončeny a kolaudovány v roce 1974. V roce 1989 byla provedena výměna oken, střešní krytiny včetně oplechování, rýn a svodů a následně byly provedeny nové venkovní břízolitové omítky a hromosvod. Elektrické topení bylo zřízeno v roce 1992 a krbová kamna byla instalována v roce 2015.

Do domu je možné se ihned nastěhovat.

Prohlídka je po předchozí domluvě možná téměř kdykoliv.

V případě rychlého jednání sleva 50 000,-

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477463
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha146
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.