Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 749 m² bez realitkyMalšice - Třebelice, Jihočeský kraj

Malšice - Třebelice, Jihočeský krajVybaveno
Cena1 930 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 185 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej rodinného domu v obci Třebelice u Malšic v okrese Tábor. Rodinný dům se skládá z přízemí a jednoho patra (podkroví), přízemí je dispozičně 3+1 o výměře 85 m2 (kuchyně, obývací pokoj, spojovací chodba, druhý pokoj, ložnice, koupelna a samostatné WC. V patře se nachází dva pokoje o celkové výměře 45 m2. Dům má dva oddělené vchody. Druhý pokoj s ložnicí je využíván jako letní byt.

Ohřev vody je vyřešen elektrickým bojlerem, dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva a teplo je zde rozvedeno ústředním topením. Kotel (staří 4 roky) se nachází ve sklepení domu-2.sklepy o celkové ploše cca 20m2. Na domě je nová střešní krytina, jsou dána nová plastová okna (kromě letního bytu). Na podlahách jsou dlažby, koberce a linoleum. V půdních prostorách je možno vybudovat další podkrovní místnosti či druhé WC.

K rodinnému domu náleží dvůr, předzahrádka se zastřešenou pergolou fungující jako parkovací místo pro vůz. Na pozemku dvora je garáž, dílna, seník a dvě kůlny. Voda je z vlastní studny, elektřina 220/380V, vlastní septik. Pozemek je celý oplocený a uzavřený dvůr zajišťuje dostatek soukromí. Celková plocha pozemku 749 m2.

Obec Třebelice se nachází cca 5 km. od Malšic kde je veškerá občanská dostupnost a zázemí. V obci je výborné vlakové spojení, autobusová doprava.

V případě Vašeho zájmu nás prosím kontaktujte

Jan Maroušek

Tel.: +420 608 111 350

Email: MaraJanP@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477646
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha749
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.