Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 26 m² bez realitkyLihovarská, Praha - Libeň

Lihovarská, Praha - Libeň
Cena3 152 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 367 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vánoční akce do 22.12 – získejte kuchyň zdarma

Nabízím k prodeji krásný byt 1+kk v domě, který bude nyní kompletně rekonstruován. Byt o velikosti 26,3 m2 + sklep se nachází ve čtvrtém patře domu s výtahem, připravený k nastěhování bude nejpozději do srpna 2018. Byt bude zrekonstruován ve vysokém standardu - viz foto vzorové jednotky, která je již stavebně dokončená pro Vaši představu. Vynikající lokalita v okolí nabízí kompletní občanskou vybavenost - Nová Harfa nákupní centrum a metro Českomoravská. Nabídka od přímého majitele, neplatíte provizi. Cena bytu zahrnuje 15% DPH. Možnost dlouhodobého pronájmu krytého parkování v Harfě. V domě se nabízí i jiné byty k prodeji - 2+kk a 4+kk, v přízemí domu jsou také k prodeji nebytové jednotky. Prohlídky jsou možné po dohodě každý všední den!

Klidná, pohodlná a luxusní. Taková je rezidence Esprit. Dům o pěti patrech leží mezi ulicemi Lihovarská a Drahobejlova, a nachází se tak v klidné a vyhledávané části Libně. Z otevřeného okna můžete slyšet cvrlikat ptáky a od nákupního centra Harfa vás přitom dělí pouze 8 minut chůze.

I tramvajová zastávka Ocelářská, na které chytnete i autobus, je co by kamenem dohodil. Preferujete podzemní dopravu? V tom případě bude vaše pravidelná cesta směřovat na metro B/Českomoravská, kam z rezidence Esprit dojdete pěší chůzí za 9 minut.

Pokud to ovšem není nezbytné, nemusíte jezdit nikam. Vše co potřebujete, i něco navíc, vám nabízí okolí rezidence. Legendární O2 arenu dělí od rezidence Esprit pouhých 514 metrů. Za zábavou to nebudete mít daleko ani na obě pražská výstaviště, tedy na výstaviště Holešovice a PVA Letňany, ve kterých budete autem do 15 minut.

Okolí rezidence je bohaté i na lékárny, dětská hřiště, kina či restaurace. Příznivce aktivně stráveného volna jistě potěší i nedaleké Lanové centrum Vysočany, Bobová dráha Prosek či Adventure Golf Praha. Pro každý případ je zde i nemocnice s poliklinikou.

Rezidence Esprit prochází rozsáhlou, ale citlivou rekonstrukcí. Nabídne Vám 19 moderních bytů 1+kk, 2+kk, 4+kk a 4 ateliery. K dispozici budou i 2 obchodní jednotky.

Průkazy energetické náročnosti jsou k dispozici v kanceláři. Ve fotogalerii naleznete vizualizace, které nemusejí odpovídat skutečnému stavu a fotografie realizované vzorové jednotky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu478728
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha26
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.