Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyKlicperovo náměstí, Chlumec nad Cidlinou - Chlumec nad Cidlinou, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Klicperovo náměstí, Chlumec nad Cidlinou - Chlumec nad Cidlinou, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+1 v 1. patře rodinného domu na náměstí v Chlumci nad Cidlinou. Dům byl postaven v roce 1910, má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepen. Střecha je převážně sedlová s krytinou z pálených tašek. Dům je zděný z pálených cihel. Tloušťka obvodových zdí sklepa je 90 cm. Stropy nadzemních podlaží jsou dřevěné trámové s podhledem. Orientace pozemku je převážně na jih. Dům je udržovaný jen v omezeném rozsahu a aktuálně poskytuje jen sníženou kvalitu bydlení. V přízemí se nacházejí nebytové prostory a průchod do domu, v 1. patře pak byt 2+1 s celkovou výměrou 55 m2 a terasa 3,6 m2. Za domem je dvůr (151 m2) a zahrádka (276 m2). Elektorinstalace 220/380V, plyn, veřejný vodovod a kanalizace, vlastní studna. Přízemní nebytové prostory jsou v současnosti pronajaty (prodejna květin).

LOKALITA: Dům má výhodnou polohu v centru města Chlumec nad Cidlinou (Královéhradecký kraj, okres Hradec Králové) na Klicperově náměstí v řadové zástavbě naproti obecnímu úřadu. Město Chlumec nad Cidlinou (www.chlumecnc.cz) je významným městem regionu a má cca 5 300 obyvatel. Nejbližší správní centrum je Hradec Králové, od kterého je nemovitost vzdálena cca 30 km. Město Chlumec nad Cidlinou je napojeno na dálnici D11 (EXIT 62), která spojuje město Hradec Králové s hlavním městem Praha. Nejbližší železniční stanice je v místě, dálkové autobusové linky mají zastávku na náměstí přímo před domem. Budova má výbornou polohu, je umístěna na centrálním náměstí města. Okolní zástavbu tvoří náměstí z budov obdobného charakteru v řadové zástavbě - bydlení s provozovnami, objekty služeb a obchodu (v blízkosti Penny market, drogerie TETA, večerka, další obchody, banky, obecní úřad). Naproti domu se nyní staví moderní společenská stavba (základní umělecká škola, knihovna a infocentrum) s užitnou plochou 545 m2 s prosklenými plochami směrem do náměstí a do přilehlé uličky.

Členění plochy:

Bytové prostory (55 m2):

12,70 m2 kuchyň

21,50 m2 pokoj č.1

20,20 m2 pokoj č.2

3,60 m2 terasa

Ostatní společné prostory: schodiště, chodby, WC, koupelna, sklep (63 m2) + dvůr (151 m2) a zahrádka (276 m2)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu478960
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.