Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyRezlerova, Praha - Petrovice

Rezlerova, Praha - Petrovice
Cena3 740 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 861 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hezký světlý byt v osobním vlastnictví, s orientací na západ, ve 4. nadzemním podlaží nově zrekonstruovaného domu. Byt má dispozici 3+kk, má nová plastová okna, vnitřní žaluzie, zasklený balkon, je vhodný i k částečné rekonstrukci. K bytu náleží sklep v suterénním podlaží domu. Parkování na velkém přilehlém neplaceném parkovišti. Z bytu je výhled k Hostivařskému parku, ke čtvrti původní zástavby rodinných domů v Petrovicích.

Dům je po celkové revitalizaci - zateplený, nová fasáda, nové vstupní dveře a prostory, nová venkovní dlažba vchodu do domu a schodiště, osvětlení chodby s IR čidly, zvonky a schránky, chodby, výtah. Klidný dům, bezproblémoví sousedé, fungující SVJ. Klidná lokalita v bezprostřední blízkosti přírody (Hostivařský lesopark i s možností koupání na Hostivařské přehradě), s dobrou občanskou vybaveností v dosahu vč. mateřské školy, ZŠ a gymnázia (cca 3 min.), polikliniky (10 min. pěšky či 1 zastávka bus) atd. a snadnou dostupností do centra Prahy i mimo ni, 1 min. zastávka bus, 5 min. metro C Háje, 5 min. vlak Horní Měcholupy. Veškerá vybavenost max. do 10 min. - metro C, autobus. nádraží, několik zastávek autobusů v dostupnosti minuty, vodní nádrž a lesopark Hostivař, velmi dobrá dostupnost i k vybavenosti Jižního Města, multikino Galaxie, plavecký areál, sportovní haly, různá sportovní centra, OZ Háje, NC Chodov, Centrální park, Chodovská tvrz, samozřejmostí jsou Albert, Penny, Billa, Tesco, Lidl, školky, ZŠ, polikliniky, banky, restaurace, cukrárny, hřiště, atd. Byt leží na okraji pražských částí Petrovice a Horní Měcholupy. Velmi dobrá je i dostupnost zóny Čestlice (Makro, Hypernova, Aquapark, Funpark Žirafa, atd. atd.)

Mezi výhody dále patří snadný nájezd na magistrálu 5min., či na D1 5 min., centrum Prahy 10 min.

Vhodný pro široké spektrum zájemců, jak pro mladou rodinu s aktivním životním stylem tak i např. pro starší pár vyhledávající více klidu, přírodu a přitom dosah na vše potřebné.

K bytu náleží i podíly z pronajatých prostor v domě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479151
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha67
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.