Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 2+1 • 72 m² bez realitkyPtice - Ptice, Středočeský kraj

Ptice - Ptice, Středočeský krajVybaveno
Cena2 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 906 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme zrekonstruovanou chatu na krásném klidném místě v blízkosti lesa a přitom nedaleko Prahy, v obci Ptice. Autem na Zličín 12km za 13min, do obce jezdí z metra Zličín autobus. Vhodné jak k rekreaci, tak trvalému bydlení.

Z chaty a celého pozemku je nádherný výhled do okolní krajiny. Kousek je les, koupaliště v nedalekých Chrustenicích. V blízkém okolí několik jezdeckých areálů a škol výuky jízdy na koních pro děti i dospělé. Golfový areál Botanika je vzdálem 8km.

Chata se nachází na plně oploceném terasovitém pozemku o velikosti 398 m². Užitná plocha chaty je 72 m² včetně zastřešené terasy (9 m²). Chata je rozdělena do dvou úrovní. V horním patře se nachází obývák s patrem na spaní. ložnice a terasa. Ve spodním patře je velká kuchyně, koupelna se sprchovým koutem, WC a bidetem, nářaďovna, technická místnost pro elektrokotel a boiler. Kuchyně je vybavená myčkou na nádobí, lednicí a pračkou, prostornou kuchyňskou linkou. Chata je podsklepená nízkým sklepem (výška cca 1m). Na pozemku se nachází vrtaná studna. Odpad je řešen jímkou. Topení ústřední, elektřina 230/400 V. Příjezdová cesta zpevněná, dojezd až k chatě, parkování možné jak na pozemku, tak i mimo pro 4 vozy.

Zahrada je pěkně udržovaná tvořena vzrostými stromy, skalkou, koutkem pro hraní dětí i relaxací pro dospělé. Posezení s krbem se nachází vedle chaty.

Chatu je možné koupit jak s vybavením, tak bez něj, vyřešíme dohodou.

Pro bližší informace mne prosím kontaktujte na telefonním čísle 777 770 352, ideálně přes sms, ozvu se Vám během dne zpátky.

Realitní kanceláře bez konkrétního klienta prosím nevolat, nacházíme se na serveru BEZ realitky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479860
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.