Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 260 m² bez realitkyPanenský Týnec - Panenský Týnec, Ústecký kraj

Panenský Týnec - Panenský Týnec, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 511 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům o velikosti 4+1 - 190 m2 (užitná plocha), s další navazující přístavbou - bytovou jednotkou 2+1 - 70 m2. Dům i přístavba ( vejminek) mají vlastní vchod. Dům je podsklepený, kde je kotel na pevná paliva, sklad + malá místnost jako dílna. K domu je zavedená plynová přípojka a vodovod. Dům má vlastní studnu. Velké podkroví + místnost, ze které vyjdete přímo na terasu, umístěnou směrem ke slunné zahradě. Do podkroví se jde po betonových schodech přímo ze vstupní haly, takže dospívající děti mají své soukromí. Podkroví nikdy nebylo obydlené, proto nový majitel má čistý prostor pro uskutečnění svých představ.

V přízemí jsou 3 ložnice + velká místnost (obývák), směrem do zahrady s velkým oknem, kuchyň s oknem do zahrady, velkou vstupní halu (chodbu), ze které se jde do koupelny, WC a technické místnosti, kde může být případně prádelna, spižírna či šatna......vstupní hala je taktéž prosluněná s hlavním vchodem do dvora - zahrady. V přístavbě jsou 2 místnosti + kuchyňka, vstupní chodbička s WC, velkou koupelnou a malou technickou místnůstkou, místnosti a chodba mají všechny okna do zahrady. Zastavěná plocha je 346 m2, obytná plocha je 190 + 65 m2. Dům je otočený tak, že má absolutní soukromí. Vjezdová cesta je podle domu, vybetonovaná, a vede až do garáže vedle které je i dílna. Na zahradě je skvělý prostor pro stavbu bazénu, sezení, hřiště pro děti atd..zahrada je udržovaná, osázená mladými ovocnými stromy, vlašským ořechem, lískovým ořechem a okrasnými stromy. Ve vesnici je zrekonstruovaná základní škola s vlastní vypalovací pecí na keramiku :-), zrekonstruovaná mateřská školka (obojí hned za zahradou domu). Dále je v obci obchod se smíšeným zbožím, kde nakoupíte vše, co potřebujete k dennímu životu. Přes ulici je udržované fotbalové hřiště, kde si děti můžou zahrát a oblastní fotbalové zápasy nejsou výjimkou. Také je u nás nádherný nedostavěný klášter s kioskem, parkem a dětským hřištěm http://www.panenskytynec.cz/index.php?nid=11104&lid=cs&oid=2672053 . Asi 100 m od domu je restaurace a penzion na Pile, příjemné posezení s grilem a v nedaleké obci Zichovec, je nový Pivovar Zichovec s luxusní restaurací, sportovní halou či tanečním parketem - plesy, zábavy, různé sešlosti známých osobností se to tam jen hemží . http://www.novanaves.cz/ V naší obci je spolek dobrovolných hasičů, kteří pořádají spoustu akcí nejen pro děti , obec se rozvíjí každým dnem, mladé rodiny se sem stěhují za klidem, ale také to není daleko od městského vyžití a večerního posezení. V obci je zubní lékař, obvodní lékař, mnoho drobných podnikatelů . Do obce zajíždí pravidelná autobusová linka z Chomutova přes Louny, Panenský Týnec, Slaný až do Prahy a školní autobus. Praha je vzdálená 30 min. autem a 45 min .autobusem. Velké obchodní řetězce se nacházejí 7 min. v Lounech či 15 min. ve Slaném.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479922
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha260
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.