Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyPurkyňova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Purkyňova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce9 000 Kč


Nabízíme k pronájmu pěkný, plně vybavený byt 1+kk o velikosti 33m2 v polyfunkčním domě EDEN v Brně.

Byt je situován ve 4.NP cihlové novostavby s výtahem a balkónem na ulici Purkyňova 3030/35c a má výbornou dostupnost do centra města / MHD cca 10min/ - zastávka MHD je cca 3 minuty chůze. Nachází se kousek od Technologického parku IBM a VUT na Palackém vrchu.

Byt se skládá z obytného pokoje s kuchyňským koutem, balkónu, koupelny + wc a chodby včetně vestavěných skříní a botníku. Byt je kompletně vybavený - kuchyňská linka, lednička s mrazákem, multifunkční trouba, digestoř, rychlovarná konvice, jídelní stůl, židle, sedací souprava, TV skříňka, konferenční stolek, policová skříň. Vybavení koupelny - sprchový kout, koupelnová skříňka, koupelnový žebřík, pračka.

Přímo v polyfunkčním domě EDEN je prodejna potravin Brněnka, pekárna, masna, lékárna, restaurace, kavárna, kosmetické studio, drogerie a květinářství. V bytovém domě je k dispozici možnost pronajmutí podzemních parkovacích stání. Vratná kauce je ve výši jednoho celkového měsíčního nájmu. Byt je volný od 1. 8. 2017 a je vhodný pro jednu pracující osobu bez zvířat.

Nájem 9 000 Kč + 2 550 Kč.

Vratná kauce: 9 000 Kč.

We offer for rent a nice, fully furnished apartment studio 1 + kk with a total area of 33 square meters in the multifunctional building EDEN in Brno.

The apartment is located on the 4th floor of a new brick building with a lift and a balcony on the street Purkyňova 3030 / 35c and has excellent access to the city center / public transport about 10min / - public transport stop is about 3 min walk. The apartment is located near the Technology Park, IBM and University of Technology.

The apartment consists of living room with kitchenette, balcony, bathroom + toilet and entrance hall including built-in wardrobes and shoe cabinet. The apartment is fully furnished – kitchen is including refrigerator with freezer, multifunctional oven, digester, kettle, dining table, chairs, sofa, TV cabinet, coffee table and shelf. Bathroom equipment - shower, bathroom cabin, bathroom ladder and washing machine.

In the EDEN polyfunctional house there is also a grocery store Brněnka, bakery, butcher´s, pharmacy, restaurant, coffee house, beauty salon, drugstore and a florist. It is possible to rent a parking space in the underground garage. The refundable deposit is equal to one total monthly rent. The apartment is available since 1st August 2017 and is suitable for one working person without any pets.

Rent: 9 000 CZK + 2 550 CZK for services

Refundable deposit: 9 000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479924
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.