Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 150 m² bez realitkyDavle - Davle, Středočeský kraj

Davle - Davle, Středočeský kraj
Cena6 299 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 714 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme rodinný dům v krásné přírodní lokalitě v obci Davle – Sloup, 13km za hranicí Prahy 5 Zbraslav. Dům stojí na pozemku o velikosti 949 m2, z toho zastavěná plocha je 90 m2, obytná plocha 150 m2.

Dům je napojen na el. 220/380V, obecní vodovod a tlakovou kanalizaci. Vytápěn je elektrickým podlahovým topením, v obývacím pokoji jsou krbová kamna, která postačují na vytopení celého domu.

Parkování pro 2 auta je na dlážděné parkovací ploše na zahradě.

Dům byl kolaudován v roce 2000, obytné podkroví bylo dokončeno 06/2017, společně s celkovou opravou fasády a střechy.

Energetický štítek byl vypracován, energetická náročnost domu je řazena do třídy B - velmi úsporná.

V přízemí domu je velký obytný prostor s jídelnou a kuchyňským koutem, samostatná ložnice orientovaná na východ, koupelna s vanou a WC. Obývací prostor má výstup francouzskými dveřmi na prostornou terasu cca 50 m2, s bazénem 3 x 5m.

V nově vybudovaném podkroví je velký obytný prostor 80 m2, se střešními okny na všechny strany, koupelnou se sprchou a WC, s možností členění podle potřeb uživatele.

Topení a ohřev TUV je elektrické, podlahové s automatickou regulací, roční náklady na topení, TUV a vaření, jsou cca 38 tis., náklady na úplný provoz, tj. vč. spotřeby vody, stočného, internetu a odvozu odpadu, nepřesahují Kč 48 tis.

Dům obklopuje vzrostlá a udržovaná okrasná zahrada, poskytující soukromí, s oddělenou zeleninovou zahrádkou. K zalévání zahrady se používá dešťová voda, zachytávaná v jímce.

Obec Sloup je situována v přírodě nad soutokem Vltavy a Sázavy, V obci Sloup, se nachází dětské hřiště, obchod a hospoda. Ve 3 km vzdálené obci Davle, je veškerá občanská vybavenost, škola, školka, obchody, pošta, lékař, restaurace, vlakové nádraží.

Ze Sloupu jezdí přímý autobusový spoj na Smíchovské nádraží, linka 314, jízda trvá 36 min., doba jízdy autem do Prahy (Smíchov, Modřany, Krč) cca 20 – 25 min.

Příjemné bydlení v překrásné kopcovité krajině, z domu je nádherný výhled. V okolí jsou lesy, přehrada Vrané nad Vltavou, Štěchovice, Slapy. Ideální pro děti, pěší a cykloturistiku.

Práce realitních zprostředkovatelů si vážíme, ale o tyto služby nemáme zájem. Děkujeme za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480223
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.