Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 117 m² bez realitkyKoliště, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Koliště, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 267 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velice pěkný, dispozičně nadstandardně řešený družstevní byt 4+1 o celkové ploše 116,6 m2, který se nachází ve 3. patře secesního domu s výtahem na ulici Koliště.

Pokoje o velikosti 26,5 m2, 16,1 m2 a obývací pokoj 31,1 m2 jsou orientované na východ do vedlejší ulice Ponávka. Kuchyně 10 m2 a pokoj 14,1 m2 orientované do vnitrobloku. Z kuchyně je vstup na balkon 2,4 m2. Kromě pokoje 16,1 m2 jsou všechny ostatní neprůchozí, přístupné z haly o velkosti 12,7 m2.

Vysoké stropy 3,60 m jsou ponechané ve dvou největších pokojích a umocňují tak dojem z velkorysého prostoru. V ostatních místnostech je strop snížený SDK podhledem. Podlahy v jednotlivých pokojích jsou plovoucí, dřevěné, vinil a dlažba (viz foto). V kuchyni je el. podlanové vytápění ovládané inteligentním termostatem s možností nastavení topení podle teploty, nebo dní v týdnu. V nadstandardně řešeném obývacím pokoji je dřevěná podlaha s vybudovaným pódiem a bar. Důmyslné osvětlení pak vytváří příjemnou večerní atmosféru.

Byt procházel postupnými rekonstrukcemi a nevyžaduje žádné další investice. Rozvody elektřiny jsou v mědi s novými jističi, stupačky a odpady v plastu, okna jsou dřevěná, družstvo má našetřeno na výměnu za nová eurookna a momentálně jedná o dotaci z IROP. Po výměně oken je v plánu oprava fasády a další zvelebování domu, které bude hrazené ze stávajícího fondu oprav. Topení je dálkové, na radiátorech jsou nainstalované poměrové měřiče s automatickým odečtem.

Převod do OV je možný okamžitě a je tedy možné financovat nákup hypotečním úvěrem. Zůstatek anuity k 31.10. 2017 je 1,27 mil. Celková cena je tedy 3 600 000 + anuita. Kupující nemusí platit daň z převodu ve výši 4%.

Lokalita má výbornou občanskou vybavenost - Malinovského náměstí s uzlem MHD a obchody 150m od domu, náměstí Svobody 650m, park Koliště naproti domu, nonstop lékárna přímo v domě. Byt je vhodný pro okamžité bydlení i jako investice vzhledem k umístění v centru a lokalitě, která bude do budoucna ještě narůstat na atraktivitě.

Měsíční platby:

FO: 2284,-

Správa: 550,-

Teplo: 2288,-

Služby (úklid, výtah, spol. elektřina): 140,- / os.

+ voda, elektřina, plyn dle uvážení

Z uvedených záloh je vždy přeplatek cca 7-9tis ročně.

RK prosím pouze s konkrétním zájemcem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480635
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha117
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.