Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyNádražní, Nová Bystřice - Nová Bystřice, Jihočeský kraj

Nádražní, Nová Bystřice - Nová Bystřice, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Vratná kauce8 000 Kč


Dobrý den, Nabízím k pronajmu byt v přízemí v klidné ulici v srdci přírodního parku České Kanady v Nové Bystřici, 50m od parku. Jedná se o byt ve které jsou 2 velké místnosti obě s velkými okny, chodbička, koupelna se sprchovým koutem a umývadlem. WC je zvlášť s okénkem. Najdete tu novější kuchyňská linka s sporákem a pračkou. Byt je nově vymalován. Na podlaze je laminát / dlažba. Plastová dobře izolující okna. K dispozici je i společná zahrada o které není potřeba se starat a to ani v zimě když sněží - velkým bonusem je, že je udržován správcem. K uložení sezónních věcí, kol, lyží, či zásob se bude hodit sklepní kój. Venku najdeme popelnici, stání pro kola a na plotě místo pro poštovní schránku. Parkování aut před domem. Bezproblémové sousedi. Topení je řešen plynem. Vhodné i pro starší lidé, či mladou rodinu nebo samotáře. K nastěhování bude tento byt od 1. srpna. Prohlídka je samozřejmostí po telefonické dohodě.

Bytová vila je lokalizován necelých 5 minut chůzí přes park k autobusovému nádraží (směr Jindř. Hradec / Slavonice / Kunžak) ale i vlakovému nádraží odkud jezdí úzkorozchodné vlaky (směr Jindř. Hr.) V Nové Bystřici staví i svozové autobusy směr Gmünd/ České Velenice. Hlavní náměstí, obchody nebo škola a školka do 10 minut klidnou chůzí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481841
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.