Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 197 m² bez realitkyLešany - Lešany nad Sázavou, Středočeský kraj

Lešany - Lešany nad Sázavou, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 194 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům 6+1 v dobrém stavu, s dvěma balkony, terasou a dvojgaráží. Dům je umístěn v klidné části obce na konci slepé ulice s krásným výhledem na vlastním pozemku o celkové výměře 731 m2. Z toho zahrada 502 m2, dvojgaráž 38 m2, zastavěná plocha RD je 191 m2, obytná plocha je 197 m2. Je o dvou podlaží, v 1.PP je kotelna s uhelnou, 3 sklepní místnosti, 1 technická místnost, 1 místnost s různým využitím, samostatné WC, prádelna, hala pro návštěvy se samostatnými WC - páni, dámy. Možnost využití haly jako kanceláře nebo provozovny. V 1.NP je zádveří, chodba se schodištěm, koupelna, WC, kuchyň, obývací pokoj, 3 pokoje a dva balkony. Dům je zděný z cihel CDM a bloků CDK, fasáda je škrábaný brizolit. Hlavní vchod je z dřevěných eurohranolů, ostatní okna jsou plastová dvojsklenná a trojsklenná. Vytápění je automatickým kotlem na pevná paliva - ořech 2, ohřev vody je kombinovaným bojlerem. K domu patří samostatně stojící garáž na dva automobily a skleník. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci.

V obci je Základní škola 1. - 5. ročník, Mateřská škola, smíšený obchod, kadeřnictví, manikúra, pedikúra, pizzerie, bowling, multifunkční hřiště, fotbalové hřiště, sál pro kulturní akce. Autobusová doprava - PID, Praha - Budějovická - 30 km, Benešov - 17 km. Do budoucna je na katastru obce plánována dálnice D3 - cca 16 km na Pražský okruh. Energetická náročnost budovy dle vypracovaného posudku - E.

V případě rychlého jednání, možnost slevy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481849
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha197
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.