Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 65 m² bez realitkyChrudimská, Praha - Vinohrady

Chrudimská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné30 130 Kč

+ Poplatky za služby6 550 Kč


Obchodní prostor k pronájmu s užitnou plochou 65,5 m² v ulici Chrudimská 2a, Praha 3 – Vinohrady. Obchod se nachází jen pár metrů od stanice metra Flora (cca 100 m), tramvajové a autobusové zastávky Flora a obchodního domu Atrium Flora. Budova je z prosklené konstrukce z hliníkových profilů a zdiva. Obchod nabízí velkou prosklenou výlohu na jedné straně a několik velkých prosklených oken na druhé straně. V těsném sousedství ve stejném objektu se nachází obchody supermarket Albert, Česká pošta, velké fitness centrum HIT FITNESS FLÓRA, Restaurant & Music Bar INFINITY, Sushi Bar, půjčovna kol a lyží Simple Rent, cestovní kancelář Superzajezdy.cz, Neckermann Partner (zůstává ve stejném objektu), obchod s oděvy, kadeřnictví, ordinace dětských lékařek a další firmy v kancelářských prostorách.

V současné době jsou prostory využívány jako prodejna cestovní kanceláře (cca 10 let). Cestovní kancelář zůstává v objektu, ale potřebuje změnit poměr prodejní a kancelářské plochy.

K dispozici služby UPC (vysokorychlostní internet, TV i telefony).

Nabízené nebytové prostory se nachází se v přízemí, přímo naproti supermarketu Albert a vedle České pošty (jediné pobočky široko daleko). Výlohy jsou směrovány na supermarket Albert, velká okna (které tvoří vlastně celou jednu stěnu) jsou s výhledem do Hradecké ulice. Nebytový prostor se skládá z velké prodejní plochy a samostatného sociální zázemí (malá kuchyňka a WC) viz plánek. Prostory nabízíme k pronájmu za cenu 460,- Kč bez DPH/m2/měsíc, celkem nájemné 30130,- Kč bez DPH/prostor/měsíc. Úprava ceny možná v návaznosti na konkrétní dohodu s pronajímatelem (délka pronájmu, příspěvek na úpravy prostor apod.). Zálohy na služby činí 100 Kč včetně DPH/m2/měsíc, celkem tedy 6550,- Kč včetně DPH/prostor/měsíc. Zálohy na služby jsou zúčtovány 1x ročně.

Výborná dopravní dostupnost, metro, tramvaj a autobus.

Možnost parkování v garážích přímo v objektu.

Obchod může být uvolněn po dohodě k jakémukoliv datu. Nové prostory pro současného nájemce jsou připraveny.

Prohlídka prostor možná kterýkoliv pracovní den 10-18 hod.

Pro více informací prosím kontaktujte pana Adámka na čísle: 777 60 60 58.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482205
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru65
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.