Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 11 m² bez realitkyNa Vyhaslém, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Rezervováno
Na Vyhaslém, Kladno - Kladno, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Krásný plně vybavený byt 2kk (43m2) s balkonem. Ze tří stran je obkopen lesem. Klidná část Kladna 15 min chůzí do centra města. Ideální bydlení pro mladý pár nebo rodinku s dítětem. Bydlíte ve městě, ale přitom přímo u lesa a cyklostezky. Bytový dům sousedí se školkou Montessori, 3 min chůze je obchod s potrvavinami a 10 min chůze na vlak směr Praha nebo Kralupy nad Vlavou. V blízkém okolí jsou 2 restaurace se zahrádkou.

V bytě je prostorná chodba s obrovským ůložným prostorem, samostatné wc, koupelna s velkým sprchovým koutem pro dva a pračkou, ložnice s knihovnou a obývací pokoj spojený s kuchyní. Kuchyně je plně vybavena - trouba s varnou deskou, lednice a myčka. Obývací pokoj se širokoúhlou TV a sedačkou. V obývacím pokoji u okna je na míru vyrobený pracovní stůl. Velký balkón se stolkem, třeba na víkendovou snídani.

K bytu patří malý kumbál na chodbě a sklepní kóje. V domě je kočárkárna. Dům je cihlový a právě prošel zateplením a rekonstrukcí.

Těžko se nám z bytu a z lokality odchází, ale stěhujeme se do Prahy. Mimochodem velké plus jsou sousedi, jsou skvělí.

Beautiful fully equipped apartment 2kk (45m2) with a balcony. The apartment is surrounded by wood from three sides. It's a quiet part of Kladno just 15 minutes walk to the city centre. It's an ideal place for a young couple or a family. You live in the city but next to the wood and right on the cycle track. A Montessori kindergarten is right next to the house. There is a small grocery store 3 min walk away and 10 min walk to train station to Prague. There are two restaurants with a garden close to the apartment.

There is a spacious hall with a big storage space, a separate toilet, a bathroom with a spacious shower and washing machine, a bedroom with bookshelves and a living room connected to a kitchen. The kitchen is fully equipped - there is an oven with a hob, a fridge and a dishwasher. The living room has a wide-screen TV and a couch and a bespoke working space. There is a big balcony with small tables; perhaps you can have breakfast there on the weekends.

A cubby-hole and a cellar belonging to the apartment. There is a bicycle room in the building. The building is made of bricks, and it's just been reconstructed.

It's hard to leave this perfect place, but we're moving to Prague. By the way, there is a bonus; neighbours; they are just great!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482580
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha11
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.