Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 170 m² bez realitkyU Lázní, Vrchlabí - Vrchlabí, Královéhradecký kraj

U Lázní, Vrchlabí - Vrchlabí, Královéhradecký kraj
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodávaná nemovitost se zahradou se nachází v centru horské rekreační oblasti Krkonoš, tedy v jedné z nejhezčích přírodních oblastí České republiky a je v místě s bezproblémovými sousedy.

Dům (zastavěná plocha 86 m2) je zděný, dvoupodlažní, z 1/2 kamenem podsklepený dům s novými plastovými okny, připravený pro novou, předschválenou fasádu (stará fasáda je odstraněna) s již vyhotoveným projektem. Hlavní vchod do domu je dřevěnými, dvoukřídlými dobovými dveřmi s kovanými panty. V prvním přízemním podlaží jsou dvě místnosti, místnost s kk a jídelnou, WC a koupelna. Z chodby vedou pískovcové schody do 2 podlaží, kde jsou tři místnosti a malá podkrovní místnost 4 x 1,7m, podkrovní půda 6 x 2m a WC se sprchovým koutem. Objekt je vytápěn plynovým kotlem, který je i pro ohřev vody, do domu je zavedeno 220V + 380V, odpady jsou napojeny na centrální kanalizaci.

Zahrada je velká cca 300 m2, se zastřešeným, zvýšeným altánem navazujícím na větší skalku, pod ní je rovný, zatravněný prostor vhodný pro bazén. Součástí diskrétní zahrady, okolo které je 2 metry vysoký živý plot a ze severní strany je osazena 3,5 metrů vysokými tújemi, je prostor pro grilování, vedle kterého jsou i dvě parkovací místa s krátkým výjezdem na hlavní ulici, takže v zimních měsících s minimálním odklízením sněhu. Další parkovací místo zdarma s označením vozidla je po dohodě s MP možné na spodní příjezdové komunikaci podél placeného parkoviště - cca 20metrů. Dům je velice výhodně umístěn v klidnější části města s krátkou dosažitelností lékařského střediska s praktickými, zubními i odbornými lékaři, pošty, bankama KB, Moneta, Ceská spořitelna - cca 300 metrů, nákupními markety, autobusovým+vlakovým nádražím, školkami, školami, nebo gymnáziem - do 600 m, náměstím s městským úřadem, obchody, nebo restauracemi do 400 m. Do 800 metrů je Krkonošská nemocnice a krytý hokejový stadion, do 1km je sportovní areál pro letní sporty, jehož součástí jsou v zimě upravované běžecké tratě. V Herlíkovicích - cca 3 kilometry od domu, jsou dvě lyžařská střediska, kde si podle náročnosti a vyspělosti lyžaře lze vybrat z 5 obtížností. 2 km od domu je letiště pro letadla s hangáry.

V domě je nutné v přízemí provést rekonstrukci koupelny a WC, kdy po jejich sloučení vznikne přímo proti hlavnímu vchodu místnůstka 2,5 x 1metr pro kola, nebo lyže. Dále je nutná oprava podlahy v kuchyni.

U zadní části domu je na katastru nemovitostí zakreslena bývalá kůlna, na jejímž místě je možno postavit terasu 2,5 x 5 metrů s druhým východem z domu přímo ven na zahradu.

Nemovitost bude volná nejdříve k 15.8.2017

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482615
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha170
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.