Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 125 m² bez realitkyLochovice - Lochovice, Středočeský kraj

Rezervováno
Lochovice - Lochovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji samostatně stojící RD 5+1 s parkováním na vlastním pozemku, s upravenou zahradou, celková plocha parcely 242 m2 v obci Lochovice. 6 km od Hořovic, 25 od Berouna a 38 km od Plzně, v dosahu veškerá občanská vybavenosti vč. mateřské školky a školy. Dům byl postaven v roce 1930. V roce 2001 byla udělána první rekonstrukce přízemí a v roce 2010 rekonstrukce střechy a podkroví.

RD má 2 nadzemní podlaží. V 1. nadzemním podlaží se nachází veranda, chodba, koupelna, kuchyně, obytný pokoj a ložnice. V kuchyni je kuchyňská linka včetně spotřebičů – myčka, elektrický sporák včetně trouby, lednice a mikrovlnka. Ve druhém nadzemním podlaží jsou 2 velké samostatné místnosti a jedna menší, včetně prostorné koupelny s vanou a WC.

Původní špaletová okna v celém RD, ve střeše střešní okna VELUX. Podlahová krytina - v obývacím prostoru a kuchyni nové dřevěné podlahy z masivu, v koupelnách, WC a na chodbě kvalitní keramická dlažba, v samostatných pokojích koberce.

Dům je vytápěn přímotopy a komny. Ohřev vody el. bojlery.

K rodinnému domu je připojen přístavek pro uskladnění zahradního nábytku, grilu zahradní techniky. Zahrada je především relaxační s nově vysazenou třešní, keři rybízu a záhony. Na zahradě je prostor na nafukovací bazén ze zámkové dlažby.

RD je připojen na veřejný vodovod, kanalizaci a elektřinu.

V místě se nachází škola, školka, pošta, obecní úřad, zastávky bus i vlak, fotbalové hřiště, několik restaurací, obchody – železářství, drogerie, potravinářské obchody - otevřené v sobotu i v neděli. Klidná lokalita blízko přírody. Velmi dobrá dopravní dostupnost do Berouna, Prahy a Hořovic.

Dům bude prodán nejvyšší nabídce na začátku října. V případě zájmu o prohlídku volejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482857
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha125
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.