Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyStankovského, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj

Stankovského, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce39 000 Kč


Nabízím pronájem panelového bytu 2+1 o výměře 51 m2 v 3NP. Byt se nachází v samotném centru Čelákovic (Praha- východ) v ulici Stankovského.Veškeré úřady a obchody jsou v 3 minutové vzdálenosti pěší chůzí, v blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost tj. autobusové a vlakové nádraží.Dům je zateplen.Byt je po celkové rekonstrukci.

Součástí vybavení nemovitosti je kuchyňská linka včetně spotřebičů (lednice, myčka, mikrovlnná trouba, sporák na plyn ,digestoř). K dispozici je koupelna včetně pračky a nábytkem vybavený obývací pokoj včetně televize. V předsíni se nachází vestavěná skříň. Ložnice je vybavena postelí. Byt je situován na sever a je vytápěný dálkovým topením, v domě se nachází výtah. K bytu dále náleží sklep v suterénu domu + malá komora, která se nachází na patře bytu. Parkování je možné na veřejném parkovišti před domem.

Nájemné je 13 000 Kč měsíčně plus vratná jistota je ve výši 39 000 Kč. První platba celkem při podpisu smlouvy 52 000 Kč. Byt je ihned volný dle dohody.

Elektroměr, plynoměr a vodoměr budou přepsány na budoucího nájemníka. Nepřeji si, aby v bytě byly chovány domácí zvířata a malé děti z důvodu údržby bytu.

V případě zájmu volejte na telefonní číslo: 737 173 406.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483051
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.