Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 3875 m² bez realitkyAlej č. 24, Hradištko - Hradištko u Sadské, Středočeský kraj

Alej č. 24, Hradištko - Hradištko u Sadské, Středočeský kraj
Cena3 595 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 246 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej pozemku v Kersku

Pozemek je situován v aleji č. 24, v oblasti přírodního parku Kersko.

Jedná se o lesní pozemek parcelní číslo 738, o výměře 3875 m2. Dle územního rozhodnutí je stavební parcelou určenou k zástavbě. Je možno zastavět cca 425 m2.

Na pozemku je kopaná studna a elektrická přípojka. Parcela je rovinatá, udržovaná, rohová, nově oplocená, částečně zalesněná. Leží v klidném prostředí, sousedí s loukou, sousední pozemky jsou jen ze dvou stran.

V obci je schválen záměr výstavby obecního vodovodu a kanalizace s možností napojení na pozemek.

Vzdálenost do Prahy cca 25 km na Černý most po dálnici D11 nebo po silnici II/611. Autobusová zastávka v Kersku (PID). Vlakové nádraží v Sadské, Lysé nad Labem. Základní občanská vybavenost v obci Hradištko – Kersko: MŠ, ZŠ, obchod smíšeným zbožím, lékař, restaurace, jezdecká škola. Ve městě Sadská (6 km) jsou obchody, pošta, MŠ, ZŠ atp., také jezero, využívané jako přírodní koupaliště. Nejvyšší občanská vybavenost je ve městě Nymburk (12 km) pošta, finanční úřad, nemocnice, poliklinika, úřad práce atd). V okolí jsou cyklostezky a značené turistické trasy, tenisové kurty, fotbalové hřiště, řeka Labe - rybaření, v okolních lesích možnost houbaření apod. Kersko je známé pivnicí Hájenka, kde se natáčel známý film Slavnosti sněženek, dále se Kersko pyšní naučnou stezkou Bohumila Hrabala, který v Kersku žil a tvořil. Vyvěrá zde pramen minerální vody Poděbradka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483490
VlastnictvíOsobní
Plocha 3 875

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.