Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+kk • 398 m² bez realitkyNa Pavláčce, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský kraj

Na Pavláčce, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský kraj
Cena1 393 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 908 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům přímo v centru Kutné Hory pozemek 398 m2 . Zastavěná plocha 120 m2 ostatní plocha 278 m2 . Nemovitost je prodávána za cenu pozemku 3300 Kč m2 ( ceny pozemku v této lokalitě od 4500,-Kč ) . Dům není památkově chráněn a existuje několik možností jak využít stávající nemovitost . Všechny možnosti konzultované s památkáři jsou realizovatelné . 1) Rekonstrukce stávající nemovitosti na 4 +1 s parkovacím stáním pro 2 automobily rozsáhlou terasou a venkovním posezením . 2 ) Demolice stávajícího objektu s využitím kamenného zdiva do základu a cihel pro oplocení pro novostavbu s možností 2NP . 3) Výstavba bytového domu s nájemními byty s 3NP . K realizaci 1 a 3 jsou vypracované studie které byli konzultovány s památkovým úřadem jelikož se dům nachází v památkové zóně UNESCO hlavní náměstí cca 3 minuty chůze . Při rekonstrukci stávající nemovitosti možnost získat příspěvek na jednotlivé části od památkového úřadu ( Odhadovaná cena rekonstrukce cca 1,5-2 mil. ) . Nemovitost lze přestavět i na penzion či hotýlek . V blízkosti nemovitosti stará poliklinika ,hostinec ,městská knihovna ,Galerie středočeského kraje nebo Chrám SV.Barbory vše do 10 minut chůze . Autobusové nádraží ,vlakové nádraží ,školy ,nemocnice ,bazén ,bobová dráha ,zimní stadión do 15-20 min.chůze . Při výstavbě podkroví nebo 2NP, 3NP výhled na rozhlednu dále na chrám sv.Jakuba a jiné památkové objekty .Doporučuji při výstavbě obnovit výšku zděného oplocení tím získáte jedinečné soukromý a nerušený klid přímo v centru města a dojde k oddělení od sousedních domů ve kterých jsou nájemné byty a v jednom stylový hostinec, ulice je málo frekventovaná je v lokalitě se zákazem vjezdu , neplatí pro majitele objektu a dopravní obsluhu . Nemovitost lze využít i jako skladový prostor pro zásobování vozy do 7 t. V RD byla zahájena příprava pro celkovou rekonstrukci elektrika ,voda ,odpad ,plyn na hranici nemovitosti . Všechny přípojky jsou nové. Jedná se o jedinečnou příležitost pořízení nemovitosti s možností parkování , bazenu ,terasy přímo v centru s orientací na jih . (( jelikož převážná většina domů v centru má jen malé dvorky bez možností parkování či venkovního posezení )Pozn.k ceně . nutno připočítat dań z převodu nemovitosti . Doporučuji vidět v případě zájmu mě prosím kontaktujte na tel.776 818181 od8.00 do 17.00

Family house right in the center of Kutná Hora plot 398 m2. Built-up area 120 m2 Other area 278 m2. The real estate is sold at the price of the land 3300 CZK / m2 (the price of the land in this locality is 4500, -Kč). The house is not protected by the monument and there are several possibilities to use the existing property. All options consulted with conservationists are feasible. 1) Reconstruction of the existing property on 4 +1 with a parking space for 2 cars with a large terrace and outdoor seating. 2) Demolition of the existing building using stone brickwork and brick for fencing for a new building with the possibility of 2NP. 3) Construction of apartment building with rental flats with 3NP. For realizations 1 and 3 are studies that have been consulted with the monumental office because the house is located in the UNESCO main square about 3 minutes walk. Upon reconstruction of the existing real estate the possibility to get a contribution to the individual parts from the monumental office (estimated cost of reconstruction about 50 000 Eur). The property can be converted into a guesthouse or cottage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483618
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha398
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.