Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+1 • 70 m² bez realitkyStříbrná Skalice - Hradové Střimelice, Středočeský kraj

Stříbrná Skalice - Hradové Střimelice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč


Hledáme od poloviny srpna, případně od září nájemníky do hezkého bytu (části vesnického domu) se zahradou v Hradových Střimelicích (Praha – východ, Posázaví, 2 km od Ondřejova a Stříbrné Skalice, 30 km za Prahou). Je to starý, zrekonstruovaný, světlý, suchý byt 3+1, obytná plocha cca 70 m2, v centru obce, se samostatným vchodem z terasy, se zahradou, sklepem, částí půdy a možností parkování ve stodole. Byt je ve zvýšeném přízemí, podsklepený, většina oken vede do zahrady. Dům je z počátku minulého století: prkenné podlahy, původní velká okna a dveře. Nová kachlová krbová kamna, voda a elektrika dělané nově před necelými deseti lety. Kuchyň se starou kredencí a kompletním starým kuchyňským nábytkem, sporákem, myčkou, lednicí. Prostorná koupelna se sprchovým koutem, vanou, pračkou, velkým oknem. Ostatní místnosti budou vyklizené a jsou nově vymalované. Dva pokoje jsou neprůchozí, pokoj s kamny je uprostřed bytu. Přes zimu bezproblémové topení dřevem (dřevo na sezónu je připravené), případně přitápění akumulačkami (dražší). Udržovaná zahrada, terasa z ulice obrostlá vinnou révou.

Autem do Prahy je to cca 35 km, po D1 (exit 29) to trvá půl hodiny. Příměstská doprava bus s přestupem na vlak ve Strančicích nebo Mnichovicích: celkem hodina do Prahy, cca 20 místních autobusových spojů denně. Nebo auto + vlak: celkem 45 minut do Prahy, vlakové spoje max. po půlhodině.

V místě je obchod, v Ondřejově a Stříbrné Skalici (2 km) je školka, základní škola, pošta atd. Pěkná okolní krajina i nejbližší sousedství – jde o starou vesnici bez satelitní a nové zástavby, přitom dobře dostupnou z Prahy.

Nájemné 11 – 12 000 Kč včetně poplatků.

Případně pište na ondrejklimes@seznam.cz nebo volejte 774 637 580.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483968
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.