Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyKrausova, Praha - Letňany

Krausova, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


RK prosím NEkontaktovat! Světlý prostorný úplně zrekonstruovaný byt 2+kk celkém 47 m2: byt 45m2 + sklepní koje 2m2, v žádané lokalitě Praha 9 – Letňany v 10. podlaži dvanáctipatrového také zrekonstruovaného domu s výtahem. Pěkný výhled s bytu do dvora a zeleně!

Byt prošel celkovou rekonstrukcí – zděné jádro, plastová okna, laminátové podlahy, nové dveře. Praktická kuchyň se sklokeramickou varnou deskou, troubou a digestoří. Na chodbě věšak. Lednička a pračka po dohodě mohou zustat a nebo ne. Jinak byt není zařizený. Pokoje jsou neprůchozí, máji samostatný přístup z chodby. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi.

Stav domu po renovaci - stoupačky, plastová okna, nová fasada. V domě jsou rozvody UPC a O2. Klídné udržované sídliště je obklopeno zelení. Energetická třída PENB, v souladu s novelou zákona 406/2000 po zateplení domu – C velmí úsporná.

Lokalita se vyznačuje výbornou občanskou vybaveností, vše ve vzdálenosti několika minut: - poliklinika, lékárny - školky, školy, dětská hřiště - knihovna, posilovna, kulturní dům, cyklostezky - obchodní centrum Tesco s širokým využitím včetně multikina - aquapark s fitness centrem, saunou, soláriem - nákupní centrum GLOBUS Čakovice, Lidl, Albert atd.

Doprava: bus zastávka 200 m - 6 minut metro C – 15 min metro B - 20 minut do centra.

Pouze dlouhodobě. Vratná kauce. Nastěhování je možné od 11.08.2017. Nájem 11 000,-Kč + 3 900,- zálohy na služby + převod elektříny cca 600,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu484142
Dispozice2+kk
Podlaží10
Typ budovyOstatní
Plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.