Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyNa Lani, Nový Jičín - Loučka u Nového Jičína, Moravskoslezský kraj

Na Lani, Nový Jičín - Loučka u Nového Jičína, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt v osobním vlastnictví, ve 4. patře v Novém Jičíně v ulici Na Lani o dispozici 3+1, se sklepem a lodžií. Celkem o rozloze 85 m2 (z toho sklep 2,8m2 a lodže 5 m2).

Dům prošel v roce 2016 zateplením, v roce 2015 nové spárování a střecha. V prosinci roku 2016 byla uvedena do provozu nová domovní plynová kotelna. V roce 2019 byla provedena rekonstrukce výtahu.

V celém bytě jsou plastová okna s vnitřními žaluziemi a ve ventilacích jsou snímatelné síťky proti hmyzu.

V roce 2009 prošel byt celkovou rekonstrukcí včetně nových elektro rozvodů, rozvodů vody, nová topná tělesa a sádrokartonové podhledy, nové podlahy, kompletní rekonstrukce hygienického příslušenství (WC, vana, sprchový kout, umyvadla).

V současné době jsou v bytě najemnici, volný bude od ledna 2021.

Kuchyně je vybavena lednicí, sporákem s troubou a vestavěnou myčkou. Je zde také spíž. Další pokoj – dětský, je nevybaven, je zde pouze dětský koberec, pod ním je plovoucí podlaha. Z obývacího pokoje je vstup na zasklenou lodžii. Ložnice je vybavená postelí bez matrací. V ložnici i v předsíni je vestavěná šatní skříň. WC a koupelna je zvlášť. Koupelna disponuje vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly. Na toaletě je umyvadlo a bidetová sprška.

Ve všech pokojích je zavedena klimatizace.

V bezprostřední blízkosti domu je supermarket Hruška a dětské hřiště. Asi 350 m se nachází pošta a pizzerie. Parkovat lze před domem. Výhled na Vrchol Svinec (přírodní rezervace). Do 1,5 km je Wellness hotel Abácie, který nabízí spoustu aktivit, jak wellness (masáže, kadeřnictví…), tak fitness, sqaush, saunu, bowling apod. Do 2 km je nemocnice Nový Jičín.

Výše měsíčního nájmu je 11.000 Kč + elektřina, plyn a voda (záloha 2 000 Kč), elektřinu a plyn lze přepsat na nájemníka. Vratná záloha ve výši 3 měsíčních nájmů.

Pro další info pište.

Prohlídky je možno provést na základě domluvy od 20. - 23. 12. 2020

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu484293
Dispozice3+1
Dostupné od1. 1. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.