Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 85 m² bez realitkyPříkopy, Velké Meziříčí - Velké Meziříčí, Kraj Vysočina

Rezervováno
Příkopy, Velké Meziříčí - Velké Meziříčí, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce10 700 Kč


Nabízím k pronájmu svůj nově zrekonstruovaný útulný byt ve Velkém Meziříčí. Jedná se o prostorný byt 2+1 o celkové výměře 85 m2 v 1. nadzemním podlaží samostatného cihlového domu s dalšími jednotkami. Tato bytová vila se nachází na okraji Velkého Meziříčí s výbornou obslužností v klidné přírodě hned vedle řeky Oslavy a cyklostezky vedoucí z VM do Mostišť. Byt se skládá z velké kuchyně s jidelnou, ze dvou pokojů, koupelny, toalety, komory, spojovací předsíně a patří k němu také vlastní prostorný sklep. V kuchyni se nachází kuchyňská linka, plynový sporák s el. troubou, digestoř, barový pult a připojení pro pračku a myčku. V koupelně je vana se sprchou a umyvadlo. Z kuchyně/jídelny pak vedou dva obytné pokoje a také prostorná komora. Z oken v pokojích a z prosklené plochy v předsíni je krásný výhled do přírody. V bytě jsou nová plastová okna, nové podlahy a koberce, všechny nové dveře se zárubněmi a byt je kompletně vymalovaný. Teplo a teplou vodu zajišťuje zánovní vlastní plynový kotel umístěný ve sklepě. Do bytu je zavedena elektřina, voda, plyn, společná TV anténa a kabelová přípojka pro TV, internet a pevnou linku. Vedle domu je dostatek parkovacích míst, celý pozemek je oplocen. Byt je volný ihned. Cena nájmu je 8000 Kč plus 2700 Kč záloha na služby. Vratná kauce je minimálně ve výši jedné měsíční platby nájmu a služeb. Neváhejte a domluvte si prohlídku, těším se na Vaši návštěvu.

I offer to rent my newly reconstructed cozy apartment in Velké Meziříčí. This is a spacious apartment 2 +1 with a total area of 85 m2 in the 1st floor of a separate brick house with other units. This apartment villa is located on the outskirts of Velké Meziříčí with excellent service in a quiet countryside just next to the Oslava River and a cycle path leading from VM to Mostiště. The apartment consists of a large kitchen with dining room, two rooms, bathrooms, toilets, chambers, interconnection hall and it also has its own spacious cellar. In the kitchen there is a kitchen unit, gas stove with el. oven, hood, bar and washing machine and dishwasher connection. The bathroom has a bathtub with a shower and a sink. From the kitchen / dining room there are two living rooms and a spacious pantry. From the windows in the rooms and from the glassed area in the hallway there is a beautiful view of nature. The apartment has new plastic windows, new floors and carpets, all new doors with doorframes and the apartment is completely painted. Heat and hot water are provided by a new, self-contained gas boiler located in the cellar. The apartment is supplied with electricity, water, gas, common TV antenna and cable connection for TV, internet and fixed line. Beside the house there are enough parking spaces, the whole land is fenced. The apartment is free immediately. Rental price is 8000 CZK plus 2700 CZK deposit for services. The refundable deposit is at least one monthly payment of rent and services. Do not hesitate to arrange a tour, I look forward to your visit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485651
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.