Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 200 m² bez realitkyJezuitská, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Jezuitská, Brno - Město Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné2 500 Kč


www.brainfarm.cz

Brain Farm Brno je malý coworking v samém centru Brna, který jsme založili, protože sami chceme pracovat v přátelském a inspirativním prostředí.

Možná jsme Tví budoucí kolegové. Jsme jako Ty, otevření, veselí a rádi pracujeme. Sami pro sebe, i pro svět kolem nás. Občas něco pose*em, ale většinou ne! Nechceme si hrát na start-upové supermany (to jenom občas), někdy si přece jen taky nalijeme kafe do klávesnice. Co nás opravdu charakterizuje je, že se bavíme i pracujeme naplno. V práci je pro nás důležitá atmosféra, a proto si své budoucí kolegy chceme vybírat pečlivě (pravděpodobně spolu budeme sdílet víc, než jen prodlužovačku). Zajdeme si společně na pivo a zjistíme, jestli jsme svůj šálek kávy. Jestli jsme to, co hledáš, ozvi se.

Možná jsi nás už ale potkal(a). To víš Brno je malé, mohli jsme se například vidět v Expediční Klubovně což je také náš projekt. S coworkingem začínáme 1. září a zbývá už jen pár míst :-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485697
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.