Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 36 m² bez realitkyTomanova, Slaný - Slaný, Středočeský kraj

Rezervováno
Tomanova, Slaný - Slaný, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby4 700 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Pronajmu tento nově zrekonstruovaný byt. K vybavení bytu patří kuchyně s plynovou varnou deskou, el. trouba, chladnička a pračka. V bytě jsou nová okna. K bytu náleží kumbálek umístěný na chodbě + sklepní kóje v přízemí domu. Dále je také možné využívat sušárnu. Byt je slunný - orientovaný na jižní stranu s výhledem do krajiny. Lokalita je velmi klidná, před domem lze bez problémů parkovat. V poplatcích není zahrnut internet. Poplatky jsou momentálně takto vysoké dle předchozí vysoké spotřeby. Reálnou spotřebu předpokládáme nižší. Dům je bez výtahu. Byt je vhodný pro max. 2 osoby.

We are going rent this newly renovated flat. Flat includes a kitchen with gas hob, el. oven, fridge and washing machine. The flat has new plastic windows. To the flat belongs also a pantry in the corridor + cellar on the ground floor. It is also possible to use a drying room on the ground floor. The apartment is sunny - oriented to the south side overlooking the landscape. Location is very quiet, you can park in front of the house without problems. Internet is not included in fees. Fees are currently so high according to previous high consumption. We expect lower real consumption. The house is without lift. The apartment is suitable for max. 2 persons.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485806
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.