Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyOsvobození, Adamov - Adamov, Jihomoravský kraj

Osvobození, Adamov - Adamov, Jihomoravský krajVybaveno
Cena1 670 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 082 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorný byt 1+1 s výměrou 38m2 v OV s velkým sklepem a výjmečnou předzahrádkou.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového bytového domu s devíti bytovými jednotkami na boční, klidné ulici obklopený vzrostlou zelení.

Okna obývacího pokoje, kuchyně i koupelny směřují do 33m2 velké, udržované kvetoucí předzahrádky se vzrostlými okrasnými keři, dřevinami, zvýšenými ovocnými a bylinkovými záhony. Okrasný trávník lemovaný skalkou s velkými květinovými závěsy vás po kamenném chodníčku zavede až na dřevěnou terasu se stylovým zahradním pavilonem využitelným jak k posezení, grilování a čajování, tak i pro práci v dosahu WiFi..

Vlastní bytová jednotka je po celkové rekonstrukci a renovaci v pořadí elektroinstalace a rozvaděč, nová voda, nové omítky v celém bytě, zvýšené podlahy, stavební úpravy a modernizace koupelny s WC - prosvětlení předsíně, nové vstupní a interiérové dveře, rustikální. kuchyňská linka , vestavné skříně v kuchyni i předsíni a další úložné prostory na míru, Vymalováno. Záměr propojení interiéru a exteriéru a lá Provence.

Topení a teplou vodu zajišťuje vlastní úsporný plynový kotel. Menší regulovatelná topná tělesa jsou umístěna i v předsíni a koupelně. Cihlové zdivo a původní dřevěná okna vytvářejí přirozené klima, nesrovnatelné s panelovým domem.

Výška stropu umožňuje další rozšíření obytné plochy např.o vestavbu dřevěné galerie, která může sloužit pro spaní nebo jako pracovní, či dětský kout.

K bytu patří snadno přístupný velký sklep s větracím okénkem a patrovými regály, který je možno využít kombinovaně jako spižku, sklad nářadí, hobby prostor nebo místo pro parkování kol. Společné prostory nabízí ještě kočárkárnu, po domluvě lze využít i půda.

Zajímavá je i možnost převzetí nájmu menšího oploceného pozemku, v bezprostřední blízkosti domu, vhodného svým určením ke zřízení zeleninové zahrádky.

Boční klidná ulice nabízí možnost bezproblémového parkování před domem.

Byt se nachází v samém centru Adamova, v docházkové vzdálenosti je veškerá místní vybavenost: lékaři, školka, obecní úřad, supermarket, prodejna drogerie, pizzerie, kavárna, sportovní hala i vlakové nádraží s opravdu vynikajícím spojením do centra Brna, cca. 20.min. na Hlavní nádraží.

Adamov je vstupní branou Moravského krasu - údolí řeky Svitavy zve k vycházkám a nejbližší okolí nabízí nespočet upravených cest i lesních stezek vhodných k sportovním aktivitám i individuálním výletním cílům. Za zmínku stojí i několik okolních studánek s pitnou vodou a vyhlášená Bílovická pekárna.

Vzhledem k nízkým provozním nákladům včetně FO, optimálnímu klimatu cihlového domu, vlastnímu topení, možnosti využívat předzahrádku i blízkost čisté přírody, lze tento byt s přehledem doporučit nejen jako stylové startovní bydlení s potenciálem, ale jako zajímavé řešení pro mladou začínající rodinu hledající zdravé prostředí v přímém dosahu Brna.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485895
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha38
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.