Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 66 m² bez realitkyPod průsekem, Praha - Hostivař

Pod průsekem, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 750 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Dobrý den,

nabízím pronájem nově zrekonstruovaného, hezkého světlého dvoupokojového bytu, který se nachází v nízkém zatepleném panelovém domě v klidné ulici v zeleni v ulici s vilkami. Byt disponuje prostornou a velmi útulnou kuchyní (hezká moderní linka s úplně novou pracovní deskou, spíž, dřevěný jídelní stůl se židlemi, lednička s mrazákem, sporák s troubou a digestoří, varná konvice, topinkovač, polička s televizorem), koupelnou s umyvadlem, vanou, pračkou a koupelnovým nábytkem, odděleným WC s umyvadlem, balkónem s balkónovým nábytkem a s výhledem do zeleně Hostivařské přehrady. Balkón a jeden pokoj je orientovaný na jih, druhý pokoj a kuchyň na sever s výhledem na parkoviště před domem. Byt je útulný, vkusně zařízený, prostorný a čistý. V bytě jsou nově zbroušené a nalakované podlahy, čerstvě vymalované zdi, chodba a kuchyň jsou vytapetovány luxusními italskými tapetami, v každém z obou obytných pokojů je těmito luxusními tapetami vytapetovaná hlavní stěna. Foto z jižního pokoje v průběhu rekonstrukce, tedy ještě nedokončeného, je mezi fotografiemi inzerátu. Hostivařská přehrada a lesopark v docházkové vzdálenosti, Selský dvůr, Toulcův dvůr, školy, školky taktéž. V okolí je mnohé sportovní vyžití (koně, golf, tenis, cyklo, běh aj.). Zast. autobusu 175 o ulici výše, 10 min pěšky na tram 22,26, bus 177 a 101, OC Hostivař (pošta, Albert, kino, praktický lékař, fitness a obchody). Nedaleko je též supermarket Lidl. Byt může být pronajat částečně vybavený nábytkem. Do bytu jsou zavedeny kabely a pevná linka od UPC, současné zapojené služby jsou za 721 Kč/měsíčně a nejsou započítány do poplatků. Je možno na žádost ponechat, pozměnit stávající služby, odpojit, či služby převést na nového nájemníka. Prohlídky jsou možné od 22.8., byt je možné pronajmout od 23.8. Po dohodě možné přihlášení trvalého bydliště. Byt nebyl po dokončení nafocen, ale myslím, že jej chce vidět. Neváhejte mne kontaktovat s jakýmikoliv dotazy. Srdečně Vás zvu na prohlídku.

The owner offers very nice two rooms flat with kitchen, bathroom, separated wc with a washing basin and south oriented balcony for rent. The flat is light and cosy. 25 minutes from the center (Wenceslas square) by public transport. There is Lidl and a shopping center with Albert, doctor, bank, post office, cinema and fitness in neighborhood. One of the nicest Prague parks-Hostivar park with lake is achievable by walk. The flat is in the third storey. There are two separated rooms, one oriented to the south (foto of an unfinished room is among the advert pictures) with balcony with view to the Hostivar park, this room is suitable as a bedroom, the second one oriented to the north is suitable as a living room. Also possible to rent as two student rooms. The modern kitchen is equipped with cook, owen, refridgerator, kettle, toaster and wooden table with three chairs. There is a wash-basin, bath, washing machine and bathroom furniture in the bathroom. Flat is suitable for an individual tenant, a couple, small family or few students. Its possible to rent it partly equipped. by furniture. There is a wifi internet, TV and a fixed telephone line from UPC, not included in fees (can be cancelled). We have just finished a reconstruction at the moment.You are welcome for visitation

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486210
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.