Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyČajkovského, Praha - Žižkov

Rezervováno
Čajkovského, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízím k pronájmu zrekonstruovany a kompletně zařízeny byt v 2. podlaží renovovaného cihlového domu.

Klidná a tichá ulice se nachází hned u Žižkovské věže, přičemž celé blízké okolí je nadstandardně občansky vybaveno (jenom pár desítek metrů do obchodů, restaurací, kaváren, barů, parků, fitness center, bazénu, kadeřnického salonu, atp.).

Tramvajová zastávka Lipanská je vzdálena cca. 5 minut chůze a stanice metra Jiřího z Poděbrad minut 10, což činí skvělou dostupnost do centra v časovém rozmezí cca. 20 minut.

Byt je opatřen vysoce kvalitními bezpečnostními dveřmi, kuchyňskou linkou s myčkou, troubou, plynovým sporákem mikrovlnkou. Na podlahách jsou parkety. Koupelna s vanou, WC a téměř novou AEG pračkou na 7kg prádla. Vybaveno nábytkem (rohová sedačka, postel, komoda, šatna, jídelní stůl s židlemi, knihovna). Po dohodě možná taky nechat všechno nádobí.

I am renting 2kk flat located on Cajkovskeho street, right by TV tower, within walking distance to Jiriho z Podebrad metro, Lipanska tram stop. Numerous parks, bars and restaurants are nearby. The place is super quiet at night!

Flat is renovated, equipped with security doors. Total space is 57m2. It has fully equipped kitchen with microwave and dishwasher. There is a separate bedroom with little storage. Large hallway leads to bathroom with toilet and massive walk-in closet where you can store all your stuff. Lounge room is fitted with corner sofa, couple shelves, coffee table, dining table and kitchen in the corner.

Flat comes fully furnished, kitchen comes with pretty much everything you need to move in. I am flexible and can remove some furniture and utensils out if needed.

UPC internet is connected to the flat.

Cost is 18’000czk + utilities (1000czk) monthly. Gas and electricity will be written up on new tenant.

One month deposit is required.

Flat been repainted and flooring in large room was redone, pictures don't show that.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486762
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.