Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyUrxova, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Urxova, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 998 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Moderní, nově zrekonstruovaný a kompletně vybavený byt v příjemném prostředí žádané lokality v Ostravě-Porubě, kousek od Krajské nemocnice a VŠB - Technické univerzity, krytého bazénu, koupaliště, veškeré vybavenost v okolí. V bytě je plně vybaven nábytkem - lednička, myčka, pračka, kuchyňská linka s el. troubou a plynovou varnou deskou, odsávačem, TV, nádobím, ložním prádlem a ručníky. Dům je zajištěn kamerovým systémem, v bytě jsou bezpečnostní dveře. Nájemník si na sebe přehlašuje plyn a elektřinu. Byt bude volný od 1.6.2018.

Modern, newly reconstructed and fully equipped apartment in a pleasant environment of desired location in Ostrava-Poruba, a short walk from the Regional Hospital and Technical University, indoor swimming pool, swimming pool, etc. The apartment is fully furniture, refrigerator, dishwasher, washing machine, kitchen with el. oven and gas hob, TV, the apartment is fully equipped with utensils, linen and towels. The house is secured by a camera system, the apartment has a security door. The tenant applies electricity and gas to himself. Apartment will be available from 1.6.2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486994
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.